GESTUL la care nimeni nu se astepta! Ce a facut Alina pentru Cristi Borcea?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:28

Alina Borcea are un cadou special pentru sotul ei aflat dupa gratii!

Intr-o perioada in care presa ii da ba despartiti, ba divortati, sotia fostului finantator al echipei Dinamo vine cu o informatie bomba, in exclusivitate pentru Stirile Kanal D!

Surpriza de proportii pentru Cristi Borcea! Scumpa lui sotie, Alina a vrut sa inchida gura carcotasilor cu o stire bomba si a reusit! De fapt, frumoasa blondina planuia de cateva saptamani sa arunce bomba pe piata.

Desi, zilele trecute se vehicula ca Borcea ar fi divortat de  tanara lui sotie, Alina demonstreaza ca nimic nu ii va desparti. 

La trei ani de la casatoria lor, i-a pregatit un cadou foarte special sotului ei. Nici o sa va vina sa credeti despre ce este vorba!

Ei bine,  Alina si-a tatuat chipul lui Cristi Borcea pe umarul stang. Este imaginea sotului ei surprinsa in momentul nuntii.  

Imbracat in costum alb, elegant si purtand la gat vestitul papion rosu!  Sprancene bine conturate, un zambet fermecator si o atutidine de conducator.
Tatuajul l-a realizat in Italia, la unul dintre cei mai vestititi desenatorii pe piele din Europa.

Realizarea portretului lui Borcea a durat noua ore si a cam durut-o, recunoaste Alina, dar nimic nu se compara cu dragostea pe care i-o poarta dinamovistului. E gestul care vine sa inchida gura lumii care ii crede ba despartiti, ba certati sau divortati! In ciuda tuturor zvonurilor, Alina si Cristi se gandesc la cel de al doilea copil!
##VIDEO119523##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.