Gestul lui Culiță Sterp, după ce Iancu a pierdut meciul cu George Zănoagă: „Eram foarte supărat”. Artistul a răbufnit pe rețelele de socializare

Author: Diana Ghita
Actualizat: 03 nov 2023, 10:03

Cum a reacționat Culiță Sterp vizavi de eșecul lui Iancu

Sursa: Instagram Sterp Iancu

În seara de miercuri, pe 1 noiembrie, Iancu Sterp s-a luptat cu George Zănoagă, în cadrul Galei RXF. La eveniment a fost prezentă toată familia lui Iancu, pentru a-l susține.

Meciul dintre Iancu Sterp și George Zănoagă a fost unul foarte strâns, însă, în cele din urmă, cel care a pierdut a fost fratele lui Culiță Sterp.

Ce gest a făcut Culiță Sterp

Culiță Sterp era foarte încrezător că Iancu va câștiga lupta în cușcă, întrucât știa cât de mult s-a antrenat pentru această competiție. Însă, rezultatul a fost unul neașteptat, motiv pentru care cântărețul a fost foarte dezamăgit.

Acesta nu a fost într-o stare bună după meciul fratelui său, motiv pentru care a fost reținut pentru un timp, nedorindu-și să ofere declarații în acest sens.

Astfel, după ce și-a pus gândurile în ordine și a reflectat asupra situației, la o zi după confruntare, Culiță și-a exprimat părerea despre cei doi concurenți, spunând că fratele lui nu a fost într-o stare bună, acesta putând fi motivul care a dus la înfrângerea lui.

„O reacție de a doua zi de după meci, că ieri eram foarte supărat, nu prea îmi ardea să vorbesc. Am primit foarte multe mesaje. Ei bine, asta a fost, după cum ați văzut și voi, se pare că George a fost mai bun ieri, deși pe Iancu nu l-am văzut în apele lui deloc.

De la începutul meciului și până la sfârșit nu l-am văzut în apele lui, parcă nu era el.

Nu știu, ceva s-a întâmplat, ori de la emoții...”, a spus fratele lui Iancu Sterp, într-un clip postat pe InstaStory.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Ce a declarat Iancu Sterp după înfrângerea din gala RXF: ”Nu am fost în elementul meu” Videoclipul emoționant postat cu viitoarea lui soție

Iancu Sterp a fost acuzat precum că a fraudat meciul

Însă, cu toate acestea, Culiță Sterp nu și-a pierdut încrederea în fratele său mai mic, fiind de părere că acesta va reveni cu forțe proaspete atunci când își va lua revanșa, în fața adversarului.

„Nu-i caut absolut nicio scuză, a fost mai bun George, dar așa a fost să fie, de data asta.

Sperăm că data viitoare o să fie mai bine și o să câștige când o să-și ia revanșa.”, a adăugat manelistul.

De asemenea, în filmuleț, cântărețul a răspuns acuzațiilor precum că meciul ar fi fost măsluit și că Iancu Sterp ar fi pierdut în mod intenționat.

„Pentru cei care spuneți că a fost vândut meciul, că noi am câștigat bani din pariuri, că Iancu a pierdut ca să câștigăm noi bani, că am pus contra lui...

Nu-i adevărat! Nu mai spuneți așa. Nu mai vorbiți așa, că nu este nimic adevărat.”, a explicat Culiță, în finalul videoclipului.

Citește și: Gestul făcut de George Zănoagă, câștigătorul Galei RXF, după ce l-a învins pe Iancu Sterp, în cușcă

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.