Gestul de milioane al mamei lui Jador care a emoționat mama unui copil. Ce a făcut Simona Dumitrache într-o piață

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 11 oct 2022, 05:45

Mama lui Jador a facut un gest emotionant pentru un copil

Mama Lui Jador a ramas o femeie la fel de modesta si cu capul pe umeri ca atunci cand fiul ei nu era deloc celebru.

Mama lui Jador, doamna Simona Dumitrache a ramas aceeasi femeie modesta chiar daca fiul ei a facut tot ce a stat in putinta de cand e celebru sa o faca fericita creandu-i tot confortul pe care nu l-a avut niciodata. Doamna Simona nu face declaratii si nu se afiseaza ostentativ cu absolut nimic chiar daca Jador a ajuns celebru in lumea artistica. Mai mult, femeia obisnuieste sa faca aceleasi lucruri ca si inainte in orasul natal, Bacau si chiar daca oamenii o recunosc pe strada, niciodata nu le refuza o vorba buna si un cuvant de multumire atunci cand intra in

dialog cu ei.

Citeste si: Cum i-a distrus Jador casa lui Ruby și în ce hal l-a găsit artista în propria locuință: ""Doamne, nu cred. E sânge, uitați-vă!"

Mama lui Jador, gest de milioane pentru un copil si mama lui

Intr-o zi, mama lui Jador a fost rugata de o femeie sa faca o poza cu copilul ei doarece ambii sunt fani ai lui Jador.

Astfel, doamna Simona nici nu a stat pe ganduri si a indeplinit dorinta femeii. Fana respectiva a postat imaginea si comentariul pe un grup de Facebook avand numai cuvinte de lauda la adresa mamei lui Jador.

„Vă mulțumesc dragă doamnă, că ați acceptat să faceți o poză cu al meu copil.  Vă transmis și pe această cale: La mulți ani lui Jador. Ce femeie deosebită, ce modestie, să fiți sănătoasă și să vă bucurați de ai dumneavostră copii”,  a fost mesajul femeii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mama lui Jador a facut fericit un copil

Citeste si: Jador, umilit în ultimul hal la o spălătorie auto. Ce i-a făcut un angajat când l-a văzut la volanul bolidului său

Recent, Jador i-a facut o surpriza tatalui sau dupa ce a recunoscut ca l-a suparat facandu-si un nou tatuaj. Cantaretul i-a cumparat masina la care visase o viata intreaga. „Mi-am făcut un tatuaj și părinții mei s-au supărat foarte tare pe mine.   Am făcut o greșeală și trebuie să mi-o răscumpăr cu un cadou pentru tata: un BMW. I-am luat cadoul ăsta pentru că o mi-a zis că-și dorește foarte mult acea mașină, așa că i-am luat-o”  

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.