GESTUL PARINTILOR care i-a transformat in eroi a devenit viral pe Internet! Ce au facut acestia dupa ce fiica lor a murit

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 23:49

Doi parinti au facut tot ce le statea in putinta ca fiica lor in varsta de doi ani sa fie salvata, insa acest lucru nu a mai fost posibil.

Micuta a intrat in moarte cerebrala, iar parintii au inteles ca nu mai are nicio sansa la viata. Astfel, cei doi au luat o hotarare si au facut un gest demn de pretuire. Ei au fost de acord ca organele fetitei lor sa fie donate la copii care mai au o sansa la viata.

Astfel, tatal micutei a fost fotografiat cand si-a sarutat fiica pentru ultima oara, iar personalul a facut o plecaciune pentru gestul sau.

Toate fotografiile au devenit virale pe Internet. Acesti doi parinti au luptat atat de mult pentru fiica lor incat au ramas cu datorii imense in urma tratamentelor paltite.

Multi s-au oferrit sa ii ajute din punct de vedere financiar, dar nu au acdeptat niciun ban de la nimeni pentru ca au considerat ca daca ar face-o, si-ar fi vandut fiica.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”