Gestul pe care trebuie să-l eviți în ziua nunții, ca să nu ai ghinion

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 23 mai 2022, 18:01

Gestul pe care trebuie să-l eviți în ziua nunții, ca să nu ai ghinion

Sursa: Unsplash

Nunta este, fără doar și poate, cel mai așteptat moment din viața oricărei femei. Pregătirile sunt începute cu mult timp înainte și sunt atent monitorizate, pentru ca nicio surpriză neplăcută să nu existe.

Sunt multe lucruri de care o mireasă trebuie să țină cont în ziua nunții. Pe lângă pregătirile de care se ocupă cu foarte mare atenție, aceasta trebuie să aibă grijă la mici gesturi sau decizii care pot influența căsnicia.

Lucruri de care trebuie să ții cont, dacă pregătești ziua nunții

 

Mireasa nu trebuie să se uite în spate în ziua nunții

Atunci când pleacă de acasă, mireasa nu trebuie să se uite în spate. Dacă va face acest lucru, îi va părea rău că s-a căsătorit.

 

Mireasa și mirile nu trebuie să vadă anumite animale

În ziua nunții, mirele și mireasa nu trebuie să vadă păianjeni, șerpi, pisici negre sau ciori, deoarece vor avea parte de ghinion în căsnicie.

Citeste si: Veste tristă din Istanbul! O celebră actriță din serialul Bahar: Viață furată a divorțat după cinci ani de căsnicie!

Mireasa nu trebuie să aleagă verighetele subțiri

Dacă mireasa vrea ca relația ei să fie una rezistentă, aceasta trebuie să aleagă verighete pline și grele. În acest fel, va putea depăși toate greutățile pe care ea și soțul ei le vor întâmpina.

 

Mireasa nu are voie să pună buchetul jos

Buchetul miresei poate fi așezat oriunde, dar nu jos. Dacă acest lucru se întâmplă, mirii vor ajunge să se despartă.

 

Mireasa și mirele nu au voie să danseze desculți

Dacă nu vor să aibă probleme din punct de vedere financiar, mireasa și mirele nu trebuie să danseze în picioarele goale.

 

Mireasa trebuie să poarte ceva albastru

În ziua nunții, mireasa trebuie să poarte ceva de culoare albastră, deoarece îi va purta noroc. De asemenea, trebuie să poarte și ceva împrumutat, dar de la nașă, de la soră sau de la mamă, pentru a avea norocul persoanei care poartă obiectul respectiv.

 

Mireasa trebuie să poarte cât mai multe haine sau accesorii de culoare albă

Pentru a avea parte de noroc, de binecuvântare și de protecție, în ziua nunții, mireasa trebuie să poarte foarte mult alb. Mai mult decât atât, culoarea alba simbolizează și sufletul curat pe care soțul ei îl are.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Mireasa nu trebuie să poarte în ziua nunții perle

Dacă nu vrea să aibă parte de lacrimi și de suferință, mireasa nu trebuie să poarte perle în ziua cea mare. Nici argintul nu este o opțiune foarte bună pentru marele eveniment.

 

Mireasa nu trebuie să vadă o ală mireasă

Nu este bine ca două mirese să se vadă în ziua nunții, deoarece acest lucru înseamnă că acestea vor avea parte de o relație nefericită alături de soții lor.

Citeste si: Mona și Jitaru, primele dezvăluiri despre nuntă! Când au de gând să facă marele eveniment cei doi foști concurenți Puterea Dragostei

În biserică, mireasa trebuie să își calce soțul pe picior

Mireasa trebuie să își calce soțul pe picior în biserică, pentru a se asigura că, în acest fel, va avea control deplin asupra casei sale.

 

Mireasa este prima care trebuie să iasă din biserică

La ieșirea din biserică, mireasa trebuie să fie ea cea care va ieși prima, pentru ca, în acest fel, să fie singura femeie ce va avea loc în viața bărbatului ei.

 

Mireasa trebuie să fie atentă la voal și la buchet

Dacă voalul sau buchetul îi va cădea miresei, căsnicia sa nu va dura foarte mult timp.

 

Nu este bine ca mireasa să poarte pantofi decupați în ziua cea mare

În ziua nunții, mireasa nu trebuie să poarte pantofi decupați și nici să schimbe pantofii cu ai altcuiva, pentru ca norocul ei să nu se piardă.

 

Mireasa trebuie să poarte în pantoful său un bănuț

Mireasa trebuie să poarte în pantoful său un bănuț, pentru a se asigura că va avea parte de noroc în căsnicia sa.

 

Înspre mireasă trebuie să fie aruncat orez

În ziua nunții, atunci când mireasa iese de la starea civilă, trebuie să se arunce înspre ea cu orez sau cu boabe de grâu, ambele simbolizând belșugul, potrivit unica.ro.