GESTUL SOCANT al unei mame cand a aflat ca fiul ei in varsta de 11 ani are cancer

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 12 oct 2020, 13:45

Un caz tulburator in Marea Britanie! Reece Puddington, un baietel in varsta de 11 ani se lupta cu o boala apriga de mai bine de jumatate din viata.

Cand avea doar cinci ani a fost diagnosticat cu o forma de cancer denumita neuroblastom, o tumoare maligna a glandei suprarenale. A urmat un tratament intensiv pana in 2010 cand medicii i-au dat o veste buna, atat lui, cat si familiei. Cancerul era in remisie.

Insa, in 2012 in urma unor investigatii medicale a aflat ca boala a reaparut, de data asta la ficat, iar stadiul era destul de avansat.

Dupa o perioada in care a urmat un tratament care sa-i mai prelungeasca viata pentru cativa ani, Reece a optat cu demnitate pentru intreruperea tratamentului deoarece lupta cu cancerul il impiedica sa faca ceea ce isi doreste.

Baiatul a postat un mesaj emotionant pe retelele de socializare in care isi explica decizia. La ce bun sa isi prelungeasca viata cu cativa ani daca acest timp il va petrece in spitale si nu alaturi de familie si de prieteni.

In mod uimitor, familia a fost alaturi de el si i-a respectat dorinta. Mama lui a fost grav afectata, dar a acceptat sa-l lase sa faca ceea ce isi doreste in timpul care i-a mai ramas.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Reese si-a facut deja o lista in care si-a notat ce vrea sa faca inainte de a parasi aceasta lume.

Vrea sa il intalneasca in persoana pe Johnny Depp, actorul lui favorit, vrea ca mama lui sa invete sa conduca pentru a putea merge amandoi cu masina in drumetii si nu, in ultimul rand, sa construiasca o casa asemeni celor din filmul “Hobbit”.

Mama lui va ramane in continuare sa aiba grija de el in cazul in care ar avea crize sau s-ar simti rau. Cancerul s-a extins la maduva spinarii, in zona toracica si partea stanga a pelvisului.

 

 

Taguri: