GESTUL SOCANT al unui mire in noaptea nuntii. A transformat cel mai fericit eveniment din viata lui intr-o TRAGEDIE fara margini

Editor: Bogdan Mihai Author: A.D.
Actualizat: 03 oct 2020, 15:00

Lacrimi si durere pentru familiile si prietenii unui cuplu de tineri casatoriti. S-au pregatit de nunta, dar au realizat ca au venit la inmormantare.

Tragedie fara margini in Indiana, Statele Unite! George Scott Samson, in varsta de 54 de ani, de profesie medic si-a impuscat mortal proaspata sotie chiar in seara nuntii, la restaurantul unde se tinuse petrecerea. Spre dimineata, cand aproape toti oaspetii plecasera, mirii au inceput o discutie despre contractul prenuptial.

In urma discutiilor, spiritele s-au incins, iar cei doi miri au inceput sa se certe. La un moment dat, doctorul a scos un pistol si-a tras, impuscandu-si mortal sotia, iar mai apoi s-a sinucis.

" Nu vei pune niciodata mana pe banii mei" au fost ultimele cuvinte rostite de George Scott Samson, potrivit declaratiilor martorilor.

Rudele si prietenii celor doi nu isi pot reveni din soc! Politistii cred ca ar fi vorba de un gest premeditat, fiind posibil ca cei doi soti sa fi avut si inainte de nunta discutii legate de contractul prenuptial, astfel nu se explica cum de un mire a venit cu pistolul la propria nunta.


" S-au casatorit, insa ceva teribil s-a intamplat cu cei doi. Mirele si-a impuscat mireasa, iar mai apoi s-a sinucis. Autopsia nu este finalizata", a declarat medicul legist.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta