Gestul TABU facut de Anda Adam la nunta. GHINIONUL s-ar putea abate asupra proaspatului sot, urmarit penal de 3 ANI

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 sep 2020, 04:25

Toti nuntasii au ramas fara cuvinte cand Anda Adam a facut un gest interzis la nunta ei de vis.

Unii ar spune ca nu e deloc semn bun, iar problemele cu legea pe care le are proaspatul ei sot par sa confirme aceasta superstitie. Si-a facut singura ghinionul la nunta? In momentul in care este adus tortul la petrecere, Anda face un gest de „neiertat” in fata celor, atentie, 400 de invitati.

Este clipa in care toata atentia, pentru prima data in noaptea nuntii, nu mai este concentrata pe mireasa.

Acoperit tot in glazura alba si cu initialele mirilor in varf, tortul face senzatie. Chiar si mirele tanjeste dupa o bucatica din incredibila delicatesa. Sorin intinde mana, insa nu indrazneste sa rupa o bucatica. Parca incearca doar sa vada este bine realizat. Isi retrage mana, ce urmeaza  il lasa fara cuvinte chiar si pe mire.

Un gest incredibil al miresei le rapeste tuturor atentia de la minunatia dulce.

Ceea ce urmeaza sa faca mireasa Anda Adam este un gest interzis, conform traditiei. Cel care intretine atmosfera, Razvan Popescu, surprinde pe toata lumea atunci cand ii da microfonul Andei Adam.

Pe fundal, se aude o muzica numai buna pentru dans. Mireasa nu se poate abtine, ia microfonul si incepe sa cante. Este cantareata si, ar fi normal, chiar foarte placut, pentru Anda sa cante, dar nu la propria nunta.Potrivit

traditiei, acesta este semn rau!

Cert este ca mirele sta cu inima stransa cand se gandeste la viitor si asta pentru ca nu prea a fost baiat cuminte. In 2012, Sorin Andrei Niculescu a fost retinut 24 de ore. Potrivit unei publicatii online, tanarul a fost acuzat de clonare de carduri si a fost prins in flagrant in timp ce retragea bani de la un bancomat. Ar fi avut asupra lui si 12 carduri falsificate.

Dosarul a ajuns, acum, la DIICOT Constanta. Pedeapsa pe care o risca Sorin pentru o asemenea infractiune este de pana la 12 ani de inchisoare. Pana cand va decide instanta, Sorin se poate considera un barbat norocos cu asa sotie frumoasa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

##VIDEO139278##

Treizeci de grade au aratat termometrele ieri, pe maul lacului Snagov, 30 pana cand au aparut in peisaj domnisoarele de onoare.

Roxana Vancea, Xonia, iubita lui Dorian Popa si inca o prietena au fost sirenele argintii si au incins atmosfera. Roxana Vancea, cu un decolteu amenintator si rochia taiata pana la talie, i-a lasat pe invitati fara cuvinte. Nici ea nu a fost prea vorbareata in fata camerei. Nu a fost singura cu un decolteu impresionant.

Suntem siguri ca a fost o atmosfera de vis. Le uram si noi casa de piatra proaspetilor insuratei!