Gesturi incredibile facute de Gabriela si Dana in culisele emisiunii! Iata cum au incercat acestea sa o induplece pe doamna Gina dupa cearta declansata in platou! Vezi ce reactie a avut doamna Gina si daca s-a lasat convinsa sa revina in public

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:26

Gabriela si Dana au incercat din rasputeri sa o determine pe Gina sa le ierte si sa se intoarca in emisiune.

Eliminate de Gabriela Cristea din platou, Dana si Gabriela au plecat in culise, in cautarea Ginei pentru a o convinge sa le ierte pentru jignirile facute la adresa ei.

"Sunt foarte suparata si imi pare rau ca s-a intamplat asa! Eu in momentul in care m-am apucat sa le zic ceva, m-am gandit ca si cand ar fi copiii mei! Mai bine ma duc acasa decat sa fiu bataia de joc a unor tineri fara caracter! Ei nu sunt in stare sa aiba grija de ei si sa vorbeasca undeva sa tipe la mine in halul asta!
Nu mi s-a intamplat asa ceva!", a spus Gina.

"Doamana Gina, am stat si v-am ascultat si m-am gandit mai bine ca si eu chiar daca nu am o relatie asa de buna cu parintii mei, daca ar vorbi cineva cu ei asa de urat cum v-am vorbit noi, nici mie nu mi-ar fi convenit si vreau sa va cer scuze! Imi pare nespus de rau!", a spus Gabriela.

Iata cum a reactionat Gina la regretele Gabrielei si ce hotarare a luat aceasta in privinta revenirii in emisiune:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: