Gesturi tandre între Albert Oprea și Maria Chițu la Survivor România 2021. Cum au fost surprinși Războinicii în miez de noapte

Autor: Marina Ionescu

Albert Oprea și Maria Chițu sunt mai apropiați ca niciodată la Survivor România. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre.

De când a intrat Maria în competiție, Albert se simte susținut de Războinică. Cei doi Războinicii se înțeleg de minune și împărtășesc aceleași opinii despre colegii de echipă. 

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Jador la Survivor România 2021? I-a mărturisit totul unui urmăritor de pe instagram: „Motivația de a da tot pe traseu dispărea...”

Care este realația dintre Albert și Maria?

Maria Chițu și Albert Oprea sunt din ce în ce mai apropiați la Survivor România. Cei doi concurenți din Republica Dominicană petrec foarte mult timp împreună, ziua, cât și noaptea.

Gesturile tandre dintre ei au fost observate de către colegii lor de echipă, dar și de telesectatorii emisiunii. Acum, circulă zvonuri conform cărora între Maria Chițu și Albert Oprea s-ar fi înfiripat o idilă. 

 

Citeste si: Jador, oprit de politie in fata Sectiei 1! Ce a facut fostul Faimos de la Survivor Romania 2021

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În ediția din această seară Albert Oprea și Maria Chițu au fost surprinși în miez de noapte extrem de apropiați. Concurenții de la Survivor România dorm îmbrățișați de ceva vreme, iar ultima filmare arătându-i ca și cum s-ar săruta.

În imagini se poate observa cum Războinicul îi șoptește ceva la ureche colegei sale, iar apoi pur și simplu o sărută, asta și pentru că nu era nimeni care să-i vadă.

Imaginile cu ei nu mai lasă loc de niciun fel de interpretare.

Ce spune Sindy despre relația dintre Maria și Albert de la Survivor România

Sindy a rupt tăcerea și a declarat că situația nu a stat așa, ci Maria ar fi încercat să se apropie, pe rând, de toată lumea din echipă, până când a reușit să creeze o conexiune cu Albert.

Citeste si: Cum a cucerit-o Zanni pe Ana Porgras si cum au ajuns sa locuiasca impreuna!

„Ei doi se înțeleg foarte bine. Deja, când a venit Maria, prima dată a venit la mine, după care s-a dus la toată lumea și apoi a ajuns la Albert. Nu știu ce să zic acum…Da, dorm împreună, ei mănâncă împreună…Eu am urmărit tot show-ul înainte să intru. L-am susținut pe Albert când eram acasă. Și când am intrat l-am susținut, atunci el chiar aducea puncte.

Apoi a avut o perioadă în care s- a întâmplat să nu mai ia puncte și să iasă tot timpul favorit. Am înțeles, nu e nimic rău să ieșit favorit. Dar eu consider că cel care este favorit ar trebui să aducă puncte. A avut o perioadă destul de proastă, noi am încercat să-l împingem de la spate. Recunosc, s-a cam exagerat, mai ales din partea lui Sorin și poate s-a creat o mică presiune și din cauza asta.

El a ieșit tot timpul favorit și s-a relaxat pentru că știa că rămâne în show chiar dacă nu aduce puncte. S-a văzut că mereu era relaxat. Am încercat să îl ajut. Eu voiam să îi spun să facă ceva, am stat cu el, îi arătam cum să arunce și cred că lumea a văzut altfel, că eu am trecut pe partea lui Sorin. Uneori, la jocuri foarte importante, l-am rugat atât de frumos să fie atent și să ia punctul.”, a zis Sindy de la Survivor.