Geta Sterp a fost surprinsă cu ochii în lacrimi la propria nuntă! Care este motivul pentru sora lui Culiță a izbucnit în plâns în cea mai importantă zi din viața ei-Foto

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 04 oct 2022, 19:58

Geta Sterp a fost surprinsă cu ochii în lacrimi la propria nuntă

Sursa: Instagram Geta Sterp

Geta Sterp și soțul ei, Sebi, au avut parte de momente unice în cea mai importantă zi din viața lor. Sora lui Culiță Sterp a fost surprinsă cu ochii în lacrimi în ziua în care trebuia să radieze de fericire.

Getuța a trăit la intensitate maximă emoțiile din cea mai importantă zi din viața ei, ziua în care ea și Sebi, partenerul ei, și-au unit destinele pentru totdeauna. Dovada o fac chiar imaginile postate de sora lui Culiță de la nuntă.

Motivul pentru care Geta Sterp a început să plângă la propria nuntă

Geta Sterp și Sebi au avut parte de o nuntă de zile mari, cu invitați numai unul și unul.

Sora lui Culiță s-a ocupat de organizarea evenimentului până la cel mai mic detaliu, pentru ca totul să iasă ca la carte.

Recent, Getuța a postat, pe Instagram, o poză de la marele eveniment din viața ei, în care a fost surprinsă de camera de filmat în timp ce i se prelingea o lacrimă pe obraz, semn că emoțiile din ziua cea mare au copleșit-o până la lacrimi.

Citeste si: S-a aflat de ce Jador nu a fost invitat la nunta Getuței Sterp! Mama Geta a dezvăluit totul: „Nu a fost invitat la nuntă”

La rândul lui, Culiță Sterp a declarat că nu știe cât de repede a trecut timpul și iată că și sora lui cea mică s-a pus la casa ei. Artistul a fost copleșit de emoții în momentul în a văzut-o pe Getuța în rochie de mireasă și și-a amintit, melancolic, de copilărie.

  "S-a măritat iubita noastră surioară! Ce repede a trecut timpul, parcă numa ieri eram copii și eram toți acasă, astăzi suntem la casele noastre, doi dintre noi frații avem și copii, iar alții urmează! A trecut o perioadă din viața și vine alta! Casă de piatră surioara noastră scumpă și dragă, te iubim din toată inima! @getasterp și multă fericire alături de soțul tău @sebastian.craciunescu

care de acum face parte din familie și e la fel cum ești tu pentru noi!", a fost mesajul transmis de Culiță Sterp în mediul online. 

Citeste si: Iancu Sterp și Denisa s-au mutat împreună. Cum arată apartamentul în care locuiesc: "Mama Geta, nu mai vin acasă"| Video

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii