Geta Sterp a fost surprinsă într-o ipostază inedită. Ce făcea aceasta, pe marginea drumului, pe câmp

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 26 oct 2022, 12:27

Geta Sterp a fost surprinsă într-o ipostază inedită. Ce făcea aceasta, pe marginea drumului, pe câmp

Sursa: Instagram

Geta Sterp a fost surprinsă într-o ipostază inedită, chiar pe marginea drumului, pe un câmp, în timp ce se întorcea de la muncă. Îmbrăcată în alb, cu un ciomag în mână, aceasta a făcut un gest total neașteptat.

Geta Sterp a apărut în mediul online într-o ipostază mai puțin obișnuită. Pe drum spre casă, după ce a ieșit la de serviciu, proaspăta miresică s-a oprit pe marginea drumului, a luat un ciomag în mână și a început să bată ciulinii.

Geta Sterp, apariție neașteptată pe câmp

Geta Sterp nu a ținut cont de faptul că era pe tocuri și că era îmbrăcată elegant, în alb.

Aceasta s-a dat jos din mașină și a început să bată ciulinii, pentru ca aceștia să nu se prindă de oi.

„Momentul acela când vii de la lucru și te oprești să bați niște ciulini, niște scaieți mai exact, că se prind pe oi. Uite așa! Ăștia care sunt uscați, le dai cu bâta, vezi?

Care-i bun la birou e bun și la oi, e bun peste tot”, a spus Getuța Sterp, după care s-a urcat în mașină și a plecat spre casă.

@geta.sterp #GetaSterp #loveanimals❤️ #birou/ #farmerstyle #DoamnaCrăciunescu ♬ sunet original- Geta Sterp

 

Cu doar câteva zile înainte de nuntă, Geta Sterp a povestit că partenerul ei a sfătuit-o să renunțe la mersul la stână, deși a făcut acest lucru toată viața ei și, la fel ca în cazul fraților săi, îi este greu să renunțe la animalele pe care le iubește.

Aceasta susține că viața de la stână îi place foarte mult, dar și că este conștientă de faptul că trebuie să renunțe la unele lucruri, pentru ca totul să decurgă mai ușor în viață.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Ce mesaj i-a transmis Iancu Sterp lui Culiță Sterp, cu ocazia zilei de naștere a acestuia. Sportivul a postat și o fotografie din copilărie cu cei doi

„M-am gândit că poate asta e ultima dată când… Vreau să nu plâng, dar emoțiile nu le pot controla. M-am gândit că asta e poate ultima dată când vin în calea oilor și când trăiesc astfel de momente…

E fericire amestecată cu melancolie și gânduri și amintiri frumoase pe care le-am trăit cu oile, cu animalele. (…) Dacă o să mă căsătoresc, eu și viitorul soț avem alte planuri”, a spus Getuța, pe YouTube.

În urmă cu doar câteva zile, Geta Sterp a mers la salonul surorii sale, pentru a-și face o schimbare de look. Deși aceasta era foarte încântată, deoarece dorea să se tundă scurt, Getuța a trebuit să se răzgândească, deoarece nici Ileana și nici soțul ei nu au vrut să o lase să renunțe la părul ei lung.

Citeste si: Cu cât vinde Mama Geta un kilogram de brânză. Familia Sterp face bani frumoși de pe urma oilor

În glumă, pentru a o face să se răzgândească, soțul ei i-a spus că, dacă se va tunde scurt, va divorța. În cele din urmă, Getuța a renunțat la idee și s-a tuns doar foarte puțin.