Geta Sterp a izbucnit în lacrimi: ”Sunt supărată” Ce spune Getuța despre înfrângerea lui Iancu Sterp în gala RXF

Author: Diana Bostan
Actualizat: 03 nov 2023, 09:24

Geta Sterp vorbește despre meciul fratelui său, Iancu Sterp

Sursa: Instagram-Geta Sterp

Frații Sterp sunt extrem de uniți și mereu se susțin reciproc în proiectele lor. Acesta este și motivul pentru care Geta Sterp a izbucnit în lacrimi, după ce Iancu a pierdut lupta în gala RXF.

Geta Sterp s-a filmat în lacrimi. Aceasta a ținut să-l felicite pe George, însă nu-și poate ascunde supărarea atunci când vine vorba de fratele său.

Sora lui Iancu Sterp a izbucnit în lacrimi

Iancu Sterp a pierdut meciul din gala RXF contra lui George Zănoagă. Cu toate acestea, Iancu a câștigat în dragoste, după ce și-a făcut curaj și și-a cerut iubita în căsătorie chiar în cușca RXF și sub privirile tuturor.

Citește și: Ce a declarat Iancu Sterp după înfrângerea din gala RXF: ”Nu am fost în elementul meu” Videoclipul emoționant postat cu viitoarea lui soție

Meciul a avut o încărcătură aparte pentru toți membrii sale. Fratele, mama și cele două surori au fost prezenți la București, acolo unde l-au susținut din tot sufletul pe Iancu. La o zi de la înfrângere, Geta Sterp a dat frâu liber emoțiilor și a vorbit despre meciul fratelui său.

Aceasta l-a felicitat pe George, însă este supărată pe faptul că fratele ei a pierdut.

”Vă las un video despre cum mă simt după meciul de aseară. In primul rând: țin să îl felicit pe George, dar si pe Iancu! Eu sunt foarte mândră de el că nu s-a dat bătut si că a luptat până la final. Sunt supărată pentru faptul că a pierdut, e fratele meu, e sânge din sângele meu, îl iubesc și noi toți 4, ne iubim nemărginit, greu de explicat in cuvinte ”,

a scris Geta Sterp, pe contul său de TikTok.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Geta Sterp este fericită pentru Iancu și Denisa

Cu toate acestea, Geta Sterp are și motive de bucurie. Fratele ei mai mic se va căsători, iar ea a câștigat încă o soră. Geta și Denisa Coțolan, logodnica lui Iancu Sterp, se înțeleg extrem de bine și consideră că este femeia potrivită pentru fratele ei.

Aceasta le-a urat multă fericire și susține că Denisa a plâns pe tot parcursul meciului lui Iancu. Geta Sterp susține că fratele ei s-a antrenat extrem de mult, însă rezultatul a fost unul corect.

Citește și: Întâlnire emoționantă în gala RXF: ”O să mă iubească toată viața lui” Dezvăluiri incendiare făcute de doi foști concurenți ”Puterea Dragostei”

”Îmi doream mult pentru el să fie învingător, deoarece știu cât de mult a tras, cât de mult s-a antrenat. Dar asta este… trebuie să știi și să pierzi! Pentru mine… el oricum este un campion și mai presus de toate, sunt fericită că nu și-a pierdut caracterul și bunul simț! Si într-un final: sunt fericită pentru el și scumpa mea Denisa, care a plâns pe tot parcursul meciului! Dumnezeu să îi țină împreună mereu! ”,

a mai dezvăluit Geta Sterp.

Iancu Sterp susține că nu știe ce s-a întâmplat cu el în timpul meciului, dar nu a fost în apele sale. Deși s-a antrenat intens, acesta nu și-a putut pune în practică loviturile așa cum și-ar fi dorit, însă este fericit pentru faptul că a reușit să-și ceară aleasa inimii în căsătorie.

@geta.sterp Vă las un video despre cum mă simt după meciul de aseară. In primul rând: țin să il felicit pe George, dar si pe Iancu! Eu sunt foarte mândră de el că nu s-a dat bătut si că a luptat până la final. Sunt supărată pentru faptul că a pierdut, e fratele meu, e sânge din sângele meu, il iubesc si noi toti 4, ne iubim nemărginit, greu de explicat in cuvinte … imi doream mult pentru el să fie invingator, deoarece stiu cât de mult a tras, cât de mult s-a antrenat. Dar asta este… trebuie să știi și să pierzi! Pentru mine… el oricum este un campion si mai presus de toate, sunt fericită că nu si-a pierdut carcacterul si bunul simț! Si intr-un final: sunt fericită pentru el si scumpa mea Denisa, care a plâns pe tot parcursul meciului! Dumnezeu să ii țină impreună mereu! 😔 ❤️ @Sterp Iancu ♬ Timpul vindeca totul- Florin Ristei