Geta Sterp reacționează după ce mai mulți internauți i-au scris că familia ei îl exploatează pe micul Beni

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 21 sep 2022, 04:30

Ce a dezvaluit Geta Sterp despre Beni, baiatul de suflet al familiei

Sursa: Instagram

Geta Sterp, una din surorile lui Culita Sterp, a hotarat sa dezvaluie adevarata poveste a fiului de suflet al mamei Geta.

După ce pustiul a hotărât că vrea să facă parte familia Sterp, toți membrii familiei au fost de acord să îl ajute. Geta, sora lui Culita Sterp a făcut în urma cu câteva luni un vlog în care a explicat cum a ajuns Beni la ei și de ce i-au permis să rămână în sânul familiei. Mai mult, pustiul a declarat că și-a dorit foarte mult să fie alaturi de familia Sterp pentru că s-a simțit că într-o adevărată familie, protejat și iubit.

Tot Geta a dezvăluit că Beni îi ajuta la treburile casnice, merge la oi și face după posibilități anumite munci pe care i le da mama Geta.

Citeste si: Adevărul despre părinții lui Beni, copilul de suflet al familiei Sterp! De ce pustiul a ajuns la casa de copii la 4 ani. Băiatul a făcut mărturisiri sfâșietoare

Geta Sterp raspunde celor care au zis ca familia Sterp il exploateaza pe Beni

Geta Sterp: "Beni a zis că nu mai vrea să se duca acasă. Noi nu știm care sunt legile, regulile, cert este că la noi se simte bine, o să înceapă scoală, o să avem grija de el în continuare.

Beni: "Mama Geta înseamnă pentru mine o mama pe care nu am avut-o atâția ani. Nu am simțit pe nimeni să îmi zică un compliment frumos, numai înjurături.

Nu am găsit liniștea într-o mama. Nu stiu ce este ăla tata. Nu am văzut pe nimeni să mă ia în brațe. Pe tine te consider o sora mai mare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu toate acestea, au fost si comentarii rautacioase la adresa intregii familii cum ca cei din familia Sterp l-au luat pe Beni doar sa munceasca. Geta a tinut sa lamureasca si acest aspect spunand ca Beni ajuta la treburi fix cu ce poate deoarece asa a fost si ea educata si fratii ei ca de mici sa stie cu ce se mananca munca. Insa, Beni nu doar ca ii ajuta cu ce poate pe cei din familia Sterp, insa el merge si la scoala, mama Geta avand grija ca baiatul sa si invete. 

Iancu Sterp si Beni au impartit cadouri copiilor de Sarbatori

Citeste si: Ți se face pielea de găină! Gestul lui Beni, fiul de suflet al familiei Sterp, este cu adevărat impresionant. Ce vrea să facă cu toți banii strânși de el înainte de Sărbători

Inainte de Sarbatori, Beni impreuna cu Iancu Sterp au mers si au donat cadouri pentru copiii defavorizati.

Cei doi au umplut masina, Iancu si-a pus costumul de Mos Craciun si astfel, inca o data, familia Sterp a mai bifat o reusita de ordin sufletesc facandu-i pe cei din jur fericiti, in special pe copii. 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.