Geta Sterp s-a filmat cu drujba-n mână în mijlocul stânei de oi! Ce făcea sora lui Culiță Sterp în mijlocul nopții fară nicio fită și rușine

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 15 sep 2022, 00:25

Geta Sterp, imagini de colectie la 11 noaptea

Sursa: Captură YouTube

Geta Sterp, desi celebra pe retelele de socializare, nu se da inlaturi de a pune osul la treaba chiar si cand vine vorba de munci barbatesti.

Cu aproape 200 de mii de urmăritori pe Instagram, cu o voce superba și o familie deja celebra, Geta Sterp, sora lui Culita Sterp ar putea sta lejer țoață ziua și să își vadă de pasiunile ei fară să se mai spetească muncind din greu. Însă, educația pe care a primit-o nu rezonează cu actualele principii ale domnișoarelor de pe rețelele de socializare pe care le-a și ironizat recent într-un vlog.

Învățată să muncească de mica, să nu îi fie frica de greutăți și să își ajute semenii, Geta Sterp, sora mai mica a lui Culita Sterp are munca în sânge și nu îi este frica să arate asta.

Citeste si: Geta Sterp reacționează după ce mai mulți internauți i-au scris că familia ei îl exploatează pe micul Beni

Ce facea Geta Sterp in mijlocul stanei de oi cu drjba in timp ce alte domnisoare isi fac unghiile de Craciun

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Tot ce vreau să spun este că mie îmi place așa cum m-o lașat Dumnezeu, îmi place să fiu naturala, să fiu simpla.

Și eu am primit mesaje pe Instagram în care unele dintre voi îmi spuneți, vai, Geta, ce tare ești. Și eu am oi, dar mi-e rușine să mă expun așa, mi-e rușine de ce o să zică lumea. Pe bune?! Ți-e rușine să stai la oi, dar de ce ai făcut azi-noapte, ieri noapte și alaltaieri noapte, nu ți-e rușine? Ba, trist că trăim inr-o astfel de lume în care ți-e rușine să muncești, să fii tu, dar să faci măgarii cu caru nu iți e rușine."

Cum s-a filmat Geta Sterp la 11 noaptea in grajd

Citeste si: Geta Sterp a răbufnit pe Instagram:" Luați-le și puneți, vă rog, acolo la titlu unul cum numai voi știți. Îmi astept și mesajele de hate." Ce a deranjat-o atât de tare pe sora lui Culita Sterp

Mai mult, Geta Sterp s-a filmat muncind cot la cot cu ciobanii care ingrijesc de turma imensa de oi a familiei Sterp.

Tanara a pus mana pe drujba si nu a plecat pana nu si-a terminat treaba. Vrand sa arate tuturor cum e o zi de munca la stana, Geta i-a rugat pe oamenii care ii ajuta sa explice si internautilor ce fac ei, de fapt acolo. Acestia au dezvaluit ca tund oile la uger si coada pentru ca mieii sa pot sa suga. Ziua Getei nu s-a incheiat aici. La 11 noaptea, sora lui Culita Sterp dadea mieii sa suga la ugerul oilor: "Voiam sa va arat ce fac eu la ora 11 seara.
Cam asta sunt eu. Of, mititelule, e tata mare si n-o nimeresti. No, ce parere aveti. Cati dintre voi ati veni cand fata oile, auziti ce zbiara mielutii. Trebuie sa ii dai sa suga cateva zile. Da-le mancare, apa, fa-le curat, asterne-le, ii foarte greu. Si daca unii dintre voi spuneti ca branza e scumpa si porcii zboara si ohooo. Branza nu e platita, si in special munca taranului. E foarte multa munca!"