Geta Sterp, schimbare radicală de look după nunta cu Sebastian Crăciunescu. Cum a reacționat soțul ei când a văzut-o. Ileana Sterp a fost complice

Author: Madalina Maftei

Geta Sterp, schimbare radicală de look după nunta cu Sebastian Crăciunescu

Sursa: Instagram Geta Sterp

După nunta cu Sebastian Crăciunescu, o se serie de schimbări au avut loc în viața Getuței Sterp. De această dată, sora fraților Sterp și-a făcut o schimbare de look de toată frumusețea, iar sora ei, Ileana, a fost complice la întregul proces.

Getuța Sterp traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei, după ce, în urmă cu două săptămâni, ea și Sebastian Crăciunescu și-au unit destinele. De atunci, în viața Getei s-au produs o mulțime de schimbări, pe lângă faptul că s-a mutat alături de soțul ei și a părăsit casa părintească, sora lui Culiță Sterp a renunțat la cea mai mare parte dintre atribuțiile pe care le avea la stână, pentru a se dedica noii ei familii.

Totodată, aceasta și-a făcut și o schimbare de look.

Getuța Sterp, schimbare de look după nuntă

Dacă în urmă cu câteva săptămâni se filma în timp ce plângea, după ce soțul ei i-a cerut să renunțe la atribuțiile de la stână, pentru a se dedica vieții de familie, acum, Geta pare mult mai bine și mai fericită și a decis să-și facă o schimbare de look.

Citeste si: Mama Geta, prima reacție după nunta fostei soții a lui Culiță Sterp: „Te-o înșelat băiatul meu, dar tu ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori!”

Sora lui Culiță a dat o fugă la salonul surorii ei, Ileana, acolo unde a avut parte de o primire de zilele mari și a fost răsfățată așa cum se cuvine.

Getuța a luat decizia de a-și tunde părul, iar cea care s-a aflat în măsură să-i facă această schimbare a fost chiar nașa ei de cununie.

Ileana Sterp i-a făcut o tunsoare de toată frumusețea surorii ei, iar Geta a fost extrem de încântată. Întreg procesul a fost filmat și apoi urcat pe InstaStory.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Am tuns-o pe scumpa mea”, a spus Ileana Sterp.

Geta este extrem de încântată de frizura pe care sora sa i-a făcut-o: ”M-a tuns soră-mea. Îmi place foarte mult, dragă! Mă simt ca un nou-născut”.

De când s-a măritat, Getuța și Sebi sunt aproape tot timpul împreună. Bărbatul a însoțit-o chiar și la salon, el fiind cel care a venit cu ideea acestei schimbări de look.

”Tu nu prea te aranjai. Acum, de când te-ai măritat, te împinge Sebi de la spate”, a mai spus Ileana Sterp.

Citeste si: Culiță Sterp, Iancu Sterp și surorile lor, la doar un pas de moarte. Detalii înfiorătoare despre accidentul în care au fost implicați: „O dat într-un cap de pod și am pus mașina în cap și s-o proptit de stâlp”