Geta Sterp, sora lui Culiță Sterp, și-a surprins urmăritorii cu o postare inedită: „Sunt foarte fericită”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 13 aug 2023, 13:15

Sora lui Culiță Sterp, Geta, nu se teme să se murdărească pe mâini. Imaginile inedite au bucurat pe toată lumea: „Sunt foarte fericită”

Sursa: Instagram-Geta Sterp

Geta Sterp, sora lui Culiță Sterp, și-a surprins urmăritorii cu o postare inedită de pe o platformă de social media. Ce a scris aceasta?

Geta Sterp și-a surprins fanii în urma unei postări pe pagina sa de Instagram, în care a mărturisit cât este de recunoscătoare că a copilărit la țară. 

Imaginile inedite cu Geta Sterp

Sora lui Culiță spune că este binecuvântată că a copilărit la țară și a învățat din treburile gospodărești.

„Când eram mai mică, îmi plăcea foarte mult să mulg vacile împreună cu mama.

Țin minte că aveam în jur de 12 ani și abia așteptam să vină seara ca să facem asta. Sălașul unde aveam vacile era la 2 km de casă, iar mama de fiecare dată drept răsplată că o ajutam, la întoarcerea spre casă mă lăsa să conduc mașina (pe câmp).

Zilele trecute vorbeam cu o cunoștința și îmi spunea despre fiica ei, că nu a văzut niciodată vaci, oi sau multe dintre animalele domestice, care sunt la țară.

Și mă gândeam cât de binecuvântați am fost și suntem noi, eu și familia mea! Sunt foarte fericită că am avut parte de o astfel de copilărie și că mama m-a învățat toate treburile gospodărești”,
a scris sora lui Culiță Sterp pe pagina sa de Instagram. 

Citește și: „Mi se face pielea de găină, dacă îmi aduc aminte”. Cine l-a ajutat pe Culiță Sterp să scape de controlul judiciar și să poată ieși din țară, în urma problemelor cu legea

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Schimbare de look pentru Geta Sterp: „zici că e mătură” Geta s-a lăsat pe mână surorii ei, iar rezultatul a lăsat-o fără cuvinte

Ileana Sterp a fost în vizită la mama Geta, însă venirea ei nu putea trece neobservată. Ileana s-a gândit să-i facă o schimbare de look Getei, așa că a tuns-o.

Geta Sterp  a răspuns imediat provocării, aceasta chiar simțind nevoia unei schimbări.

„Te duci să te speli și vii să te tund. Facem o schimbare majoră de look”, a spus Ileana Sterp. Geta Sterp a simțit nevoia unei schimbări, părul ei fiind mult prea lung, astfel că era nevoită să-l țină mereu strâns în coadă.

Citește și: Ileana Sterp și-a luat inima în dinți și a luat o decizie pe care a tot amânat-o: „Am făcut asta cu toată părerea de rău”

Geta a revenit, iar Ileana a început transformarea, chiar sub privirile Carlei, fiica Ilenei Sterp. Aceasta abia aștepta să o transforme pe sora ei: „Zici că e mătură”.

Geta a mărturisit că cel mai relaxant lucru este ca sora ei să o tundă și să o penseze, acestea sunt momentele ei de relaxare.