Culiță Sterp și Getuța Sterp, mesaje dureroase la un an de la moartea lui Ion Șmecherul: "Ioane, dragă, ai fost un om tare bun!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 02 sep 2023, 01:15

Cei doi frati l-au comemorat pe Ion Smecherul, cel care in urma cu un an s-a stins din viata si caruia i-au construit o casuta unde sa stea.

Ion Șmecherul, un adevărat personaj în sânul familiei Sterp, a lașat celebra familie îndoliată în momentul în care s-a aflat că a murit subit. Toți membrii clanului Sterp au fost șocați în urma cu un an de moartea lui Ion Șmecherul cel pe care practic l-au ajutat cu tot ce a fost omenește posibil să aibă un acoperiș deasupra capului. Însă, bietul om avea o patima, aceea a alcoolului și organismul sau a cedat la un moment dat, nimeni nu mai având ce să facă pentru el.

Fratii Sterp, mesaje pentru Ion Smecehrul la un an de la moartea barbatului

Citește și: Cine este cel mai profitabil dintre frații Sterp pe rețelele de socializare! Cât câștigă Culiță Sterp pe an din Youtube

" Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut să îl aducem pe drumul cel bun dar e foarte greu când ești dependent.

El de o luna de zile era în concediu și a cam băut în fiecare zi, astăzi a intrat în coma alcoolica și din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul!"
, a comentat Culiţă Sterp pe Instagram în momentul în care a aflat despre moartea lui Ion Șmecherul. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

La un an de la moartea bărbatului, familia Sterp încă îi duce lipsa și au scris câteva mesaje înduioșătoare despre cel care i-a făcut să rada în hohote și pe care l-au ajutat cu tot ce au putut pentru a avea un trai mai bun. Getuta Sterp și Culita Sterp au fost primii care au postat câteva cuvinte pline de durere despre cel care a fost Ion Șmecherul. Sora cea mica a lui Culita a transmis un mesaj pe Instagram legat de moartea bărbatului: "1 an...Dumnezeu

să te ierte, Ioane draga. Ai fost un om tare bun, ne-ai adus mii de zâmbete chiar ras în hohote. Odihnește-te în pace, suflet bun!"

Culita Sterp: "Ne e dor de tine, Ioane si de starea pe care ne-o transmiteai!"

Culita a postat si el un filmulet de pe vremea cand Ion Smecherul il facea sa rada in hohote fiind extrem de trist de trecerea in nefiinta a barbatului: "Astăzi se împlinește un an de când nu mai e printre noi! 😔 Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească-n pace! Ne e

dor de tine, Ioane si de starea pe care ne-o transmiteai când eram în preajma ta!" 

 

 

@culita_sterp_official Astăzi se împlinește un an de când nu mai e printre noi! 😔 Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească-n pace! Ne e dor de tine, Ioane si de starea pe care ne-o transmiteai când eram în preajma ta! #ionsmecherul ♬ sunet original- Culiţa Sterp

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.