Getuța Sterp, noi detalii despre sarcină! Sora lui Culiță Sterp a dezvăluit în câte luni este însărcinată: „Nu prea știa nimeni”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 20 aug 2024, 00:25

Getuța Sterp a spus în câte luni este însărcinată

Sursa: Instagram Geta Sterp

După anunțul sarcinii, Getuța Sterp, sora îndrăgitului cântăreț Culiță Sterp, a surprins fanii cu o nouă postare emoționantă pe Instagram, în care le-a dezvăluit fanilor în câte luni este însărcinată.

Postarea, publicată în urmă cu o zi, conține o imagine în care Getuța Sterp și soțul ei, Sebastian Crăciunescu, apar în haine de ocazie, cu mâna pe burtică. Respectiva fotografie a fost făcută înainte ca vestea despre sarcină să devină publică. În secțiunea de comentarii, internauții au întrebat-o pe viitoarea mămică în câte luni este însărcinată, iar aceasta le-a răspuns că aproximativ în șase luni.

Getuța Sterp a dezvăluit că este însărcinată în șase luni

Într-o rochie lungă de culoare albastră, sora lui Culiță Sterp strălucea de fericire, în timp ce soțul ei o îmbrățișa cu dragoste. Încă de pe atunci cei doi erau plini de emoție în așteptarea noului membru al familiei.

Respectiva postare i-a înduioșat pe fanii Getuței Sterp, care le-au transmis gânduri bune viitorilor părinți și au întrebat-o pe tânără diverse detalii despre sarcină: „Sarcină ușoară!/ Fiți binecuvântați!/ O familie frumoasă.

Să fiți sănătoși și fericiți! Sarcină ușoară, dragă Getuța!/ Ce este?/ Câte săptămâni ai?”.

Dintre toate aceste urări și întrebări, viitoarea mămică a decis să răspundă curiozității referitoare la numărul de săptămâni în care este însărcinată: „Am 6 luni, aproximativ”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Citește și: Bucurie în familia Sterp! Getuța este însărcinată! Sora cea mică a lui Culiță Sterp a făcut anunțul în urmă cu puțin timp

Getuța Sterp publică postări emoționante, de când a anunțat că este gravidă

Descrierea imaginii postate de Getuța, alături de soțul ei, „De la banchet, când nu prea știa nimeni de bebe”, sugerează că fotografia a fost realizată în primele luni de sarcină, într-un moment în care doar cei apropiați erau la curent cu această veste minunată.

Aceasta este prima postare pe care bruneta o face după anunțul oficial al sarcinii, din 9 august, când a împărtășit vestea cu fanii printr-un videoclip emoționant, care a adus bucurie în rândul admiratorilor săi.

„Nu-mi găsesc cuvintele când vine vorba de tine. Nu mi le găsesc pentru că uneori stau, mă gândesc și nu îmi vine a crede ce minune mi-a zămislit Dumnezeu în pântece. Iubirea este motivul pentru care Dumnezeu a creat lumea.

A pus în noi iubire, să te avem pe tine.

Citește și: Ce face Culiță Sterp în vacanță, în absența Danielei Iliescu: „Să vedem dacă agăț și eu ceva”. Cum l-a surprins logodnica lui

Să știi că aici, pe Pământ, nu vor fi doar zile senine, însă eu te voi învăța să trăiești frumos, să fii un om bun și să te bucuri de lucrurile simple.

Pentru că așa vei găsi adevărata fericire. Abia aștept să vii, să faci primii pași, să mă strigi „mama”. În curând, te vom ține în brațe, te vom alinta și îți vom oferi toată dragostea. Mama și tata”,  a spus sora lui Culiță Sterp, în clipul prin intermediul căruia a anunțat sarcina.

 


Episodul 51 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi,11 septembrie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.