Gheboasa, declarații sincere despre trecutul tumultos: „Tentativă de omor”. La ce vârstă a avut loc incidentul

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 23 sep 2022, 21:53

Gheboasa, declarații sincere despre trecutul tumultos: „Tentativă de omor”. La ce vârstă a avut loc incidentul

Sursa: Instagram

Gheboasa a devenit foarte repede cunoscut, după ce a lansat o melodie ce a devenit virală pe TikTok. Acesta a profitat de faima pe care începea să o obțină și a continuat să lanseze piese.

Gheboasa a fost invitatul lui Adiță, în emisiunea Fiță cu Adiță. Încă din primele minute ale interviului, acesta a declarat că a fost acuzat de tentativă de omor, iar dosarul încă se judecă.

Gheboasa a fost acuzat de tentativă de omor

În adolescență, Gheboasa a luat parte la o bătaie de grup, ceea ce i-a adus destul de multe probleme. Acesta încă nu a aflat decizia finală și a admis faptul că a fost închis pentru 24 de ore.

Am făcut o infracțiune. Și în momentul de față mă judec într-un dosar pentru o faptă pe care am făcut-o la 16 ani, când ne-am bătut grup cu grup, iar unul din celălalt grup și-a luat bătaie foarte rău, adică aproape de tentativă de omor, 85 de zile de îngrijiri medicale, foarte rău.

Eu am fost implicat.

Am stat pe beci 24 de ore, deci am fost și arestat 24 de ore. Eram foarte mic, aveam 16 ani, eram un puști. Tocmai de aia, probabil, nu am fost judecat ca restul, pentru că eram foarte mic și nu aveau ce să îmi facă. Era și prima faptă”
, a spus Gheboasa.

Citeste si: Exclusiv! Cine este, de fapt, medicul arab la brațul căruia se afișează mereu Anamaria Prodan: "Bebe îl cunoaște, prietenii mei îl cunosc, avem același anturaj"

De asemenea, Gheboasa a recunoscut că, deși acum câștigă mai mult decât suficient, se teme de posibilitatea de a fi, din nou, sărac.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Eu ăia 1.500 de lei îi sparg la două zile, nici la două zile. Nu neapărat că îmi e frică de sărăcie, dar nu mi-aș dori să ajung într-un punct în care să vreau să mănânc nu știu ce și să nu-mi permit. Mi-e frică de ziua în care o să se întâmple să rămân din nou... Poate nu o să mai fie, pentru că o să fac doar treabă bună”, a mai spus acesta.

De unde vine numele de Gheboasa

Deși numele lui este Gabi, toată lumea îl știe de Gheboasa. Ideea i-a venit datorită unui prieten care l-a strigat așa, la un moment. Acestuia i-a plăcut atât de mult cum sună, încât a devenit numele lui de scenă.

„Bunicii mei, din partea mamei, sunt din Vaslui și tataie e cu țuica, e cu pălinca.

Și tataie mi-a zis odată, când era beat, « Băi, Ghebe » și a auzit și un vecin, nu mai îmi zicea nimeni Gabi. Ai mei încă îmi spun Gabi, dar prietenii, toată lumea cine mă știe din Târgoviște mă știe de Ghebe.

Citeste si: Ionuț Rusu, dezvăluiri despre momentul în care a fost amenințat, în timpul unui spectacol, cu pistolul: „Am luat niște bani”

Stăteam într-o seară cu un prieten și mi-a zis « Băi, Gheboasă... » și, când a zis Băi, Gheboasă, e șmecheroasă, a venit tare rău ideea, am pus numele ăsta pe Internet, m-am gândit să lansez o piesă”.