Gheboasă, mărturisiri tulburătoare despre povestea lui de iubire cu tânăra care îi este alături și astăzi! „Părinții noștri nu ne lăsau! Ne-am iubit pe ascuns!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 06 dec 2022, 14:36

Gheboasă, dezvaluiri de senzatie din culisele vietii sale

Sursa: Captură YouTube

Gheboasă a făcut mărturisiri emoționante din culisele poveștii lui de iubire, alături de tânăra care îi este iubită și astăzi, în ciuda perioadelor grele pe care le-au traversat de-a lungul anilor.

Gheboasă se numără în prezent printre tinerii cântăreți care a devenit celebru după ce a lansat o piesă care a ajuns renumită în dansurile de pe TikTok. Pe numele lui real, Gabriel, cântărețul Gheboasă are doar 21 de ani și provine din Târgoviște. Deși a avut o copilărie zbuciumată și dificilă, tânărul și-a dorit enorm să devină un artist cunoscut și a luptat pentru a-și îndeplini acest scop suprem.

Primul pas spre celebritate a fost participarea la un show de talente, care l-a ajutat să se remarce, iar la scurt timp a început să posteze pe TikTok, devenind viral.

Gheboasă, mărturisiri tulburătoare despre povestea lui de iubire cu tânăra care îi este alături și astăzi

Invitat în cadrul emisiunii În Oglindă, difuzată pe canalul de YouTube, theXclusive, Gheboasă a făcut mărturisiri emoționante atât despre viață lui care nu a fost deloc una ușoară, despre carieră pe care și-a construit-o pas cu pas, însă a dezvăluit și detalii de senzație din culisele relației

sale de iubire, alături de tânăra care îi este partenera și în prezent.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Tânărul artist și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri tulburătoare despre povestea lui de iubire cu năbădăi. Gheboasă a povestit că începutul relației lor a fost marcat de interdicțiile părinților lor, care nu au fost de acord și au vrut să îi despartă.

Citește și: ”Mama m-a urât toată viața” Gheboasa, despre anii petrecuți în plasament și lipsa părinților din viața lui: ”Tata era la pușcărie”

„Da, am iubit de când aveam 15 ani! Și iubesc și azi! Dar azi e altceva! Eu mi-am pus sufletul pe tavă unei persoane cu care ne-am combinat prima oară când avea ea 13 ani, eu aveam 15 și părinții noștri nu ne lăsau! Ne-am iubit pe ascuns! Da! Părinții ei nu ne lăsau! Părinții mei nu aveau treaba, că na, eu sunt băiat! Dar nici ai mei nu erau de acord! Însă părinții noștri urmau să discute ei între ei! Am trecut prin pauze de relație, da! Din cauzele mele! Pentru că am avut perioade în copilărie când voiam să le schimb că pe șosete, nu-mi doream să stau cu o singură femeie căreia să-i dau tot ceea ce-i mai bun și să-i dau sufletul pe tavă și ne iubim în adevăratul sens al cuvântului! Pentru că eram puștan și nu gândeam! Și voiam și eu să văd cum e!”, a spus artistul Gheboasă.

Citește și: ,,Munceam enorm pentru 84 de lei" Ce făcea Gheboasa pentru a-și câștiga existența, pe vremea când era sărac