Gheorghe Dincă a ieșit din penitenciarul Craiova. Avocatul familiei Luizei Melencu susține că totul a fost făcut, ca „să nu i se întâmple vreo moarte subită”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 19 oct 2022, 15:08

Gheorghe Dincă a ieșit din penitenciarul Craiova. Avocatul familiei Luizei Melencu susține că totul a fost făcut, ca „să nu i se întâmple vreo moarte subită”

Sursa: evz.ro

Gheorghe Dincă a ieșit din penitenciarul Craiova, la scurt timp după ce a primit o condamnare la închisoare de 30 de ani și după ce a fost obligat să plătească daune de 700.000 de euro familiilor celor două fete.

Gheorghe Dincă a ieșit din penitenciarul Craiova. Motivele pentru care a fost mutat nu sunt cunoscute, dar avocatul familiei Luizei Melencu nu vede cu ochi buni această mișcare.

Gheorghe Dincă a ieșit din penitenciarul Craiova

Gheorghe Dincă a fost mutat din penitenciarul Craiova într-un spital-penitenciar, conform unor surse neoficiale, relatează fanatik.ro. Acesta s-ar afla, în prezent, la penitenciarul Mioveni, din județul Argeș.

Sentința pe care Gheorghe Dincă a primit-o, și anume 30 de ani de închisoare, nu este una definitivă și nici nu a fost stabilită o schimbare a regimului de detenție. Mai mult decât atât, Gheorghe Dincă suferă de diabet și nu știe cum a fost starea lui de sănătate influențată în penitenciar.

Carmen Obârșanu, avocata familiei Luizei Melencu, susține că mutarea lui Gheorghe Dincă din penitenciarul Craiova nu este una deloc întâmplătoare.

Citeste si: O femeia a dus cadavrul mamei sale, într-o pădure, cu un cărucior. Timp de mai multe luni, trupul neînsuflețit a fost ascuns printre copaci. Care este motivul

„Sunt mai multe variante. Una ar fi pentru a preîntâmpina ce s-a întâmplat cu Marinel «Cocoș » (Bogdan Daniel Marinel, proxenet din Caracal n.r.), care a plasat fete inclusiv muncitorilor de la baza Deveselu.

Acest Cocoș a murit subit, după ce a primit sentința pe fond.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dacă nu mă înșel, l-au găsit cu coloana ruptă. Și pentru a nu i se întâmpla și lui Dincă un «accident” de acest tip, au preferat să-l mute de acolo.

Eu am verificat acest dosar, în el apar și câteva «uniforme militare », dar s-a trecut rapid cu vederea acest lucru. Am încercat să-i găsesc familia, dar mi s-a spus că au plecat toți din țară”, a transmis aceasta, pentru sursa menționată anterior.

Mama Luizei Melencu a confirmat mutarea lui Dincă din penitenciar

În urmă cu puțin timp, Monica Melencu, mama Luizei, susține că a aflat că Gheorghe Dincă a fost mutat din penitenciarul Craiova, dar susține că toate au un scop precis.

„Știu că acum nu mai este nici la Penitenciarul din Craiova, l-au mutat undeva pe la Argeș. Cel mai probabil să nu se afle unele lucruri îl tot mută dintr-o parte în alta. El este acum ca un elev de clasa I, de șapte ani, toată lumea îl întreabă de toate. Îl plimbă așa să nu se stabilizeze unele informații”, a spus mama Luizei, conform click.ro.

Citeste si: Cine este femeia găsită moartă pe un câmp în apropiere de București

De asemenea, Monica Melencu a reacționat și vis-a-vis de scrisoarea primită din partea lui Gheorghe Dincă, dar este de părere că altcineva a scris-o, deoarece „monstrul din Caracal” nu ar fi fost capabil să folosească acele cuvinte.

Mama Luizei este de părere că atât fiica ei, cât și Alexandra Măceșanu sunt în viață și că Dincă nu ar fi avut de ce să le ucidă, deoarece le-ar fi putut aduce foarte mulți bani lui și celor cu care colabora.