Gheorghe Dincă, interviu din închisoare! "Monstrul din Caracal" susține că este nevinovat: "Să dea Dumnezeu să nu apuc să mă mișc de aici"

Author: Diana Tilă
Actualizat: 13 mar 2024, 01:10

Gheorghe Dincă, interviu din închisoare. "Monstrul din Caracal" susține că este nevinovat

Sursa: MediaFax Foto

Gheorghe Dincă a făcut noi declarații despre dispariția Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu. Iată ce a declarat acesta!

Gheorghe Dincă este acuzat că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, în anul 2019. Astfel, "Monstrul din Caracal" a fost condamnat la 30 de ani de închisoare cu executare. Recent, acesta a oferit un interviu din închisoare, în care a vorbit despre ce s-a întâmplat de când au dispărut cele două adolescente, iar el a fost principalul vinovat.

Citește și: Din spatele gratiilor, Gheorghe Dincă a trimis o scrisoare familiei Luizei Melencu, spunând că aceasta trăiește și o roagă să îl ajute

Gheorghe Dincă, interviu din închisoare. "Monstrul din Caracal" susține că este nevinovat: "Să dea Dumnezeu să nu apuc să mă mișc de aici"

"Monstrul din Caracal" a oferit un interviu din spatele gratiilor, în care susține că nu este implicat în dispariția Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu.

Gheorghe Dincă a declarat că a trecut printr-un calvar de când a fost acuzat că le-a ucis pe cele două adolescente.

Bărbatul susține că tragedia din Caracal i-a schimbat complet viața. Acesta a declarat că a întrerupt orice legătură cu copiii lui, deoarece era posibil ca autoritățile să-i implice și pe ei în acest caz. Mai mult, acesta a precizat că nu și-a cunoscut nepoțica, deoarece s-a născut după ce a fost arestat.

Citește și: Gheorghe Dincă scapă de trei acuzații de viol, inclusiv asupra unei minore de 5 ani: "S-a dat clasare. Vor fi oameni care vor protesta"

Gheorghe Dincă a mai precizat că a fost acuzat de canibalism, de trafic de persoane, în timp ce el este nevinovat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Eu n-am rețineri și știți ce, eu discut cap coadă și n-am nimic de ascuns. Sunt foarte bine și mulțumesc lui Dumnezeu că mă lasă să mă trezesc dimineața și e valabil pentru toată lumea, nu doar pentru mine. N-are importanță că am împlinit 70 de ani. Prin ce am trecut eu, nu vreau să treacă nimeni.

Sunt Dincă Gheorghe, sunt pe 27.05.1953

născut, mi se zice ca poreclă, în Caracal, a lu’ Popicu, am patru copii, am cinci nepoți. Nu știu decât patru nepoți, băieții îi știu, fata nu am apucat să o văd, o nepoată. Și datorită situației create, nu mi-au mai răspuns la telefon, pentru că au vrut să-i introducă în dosar nevinovați, cum și eu sunt nevinovat. Să dea Dumnezeu să nu apuc să mă mișc de aici dacă eu am săvârșit aceste impuse acuzații.

Prin ce am trecut eu nu vreau să treacă nimeni nici 1o minute. Eu nu am luat un deget, o palmă, un pumn, un baston de la nimeni. De la trupele SAS Slatina, numai bocanci și bombeuri, două ore și 45 de minute nu m-am sculat de jos, să prezinte filmarea. Mă filmau trei încontinuu, eram ca melcul așa făcut și îmi apăram decât fața. 

Criminaliștii au fost în curte și au cercetat două luni, nu s-a găsit nimic, ce am făcut eu să dispară? Nu se poate ca într-un butoi să ardă și să nu fie afectat, să scoată între 1.500 și 1.800 de grade, oasele să se calcineze și să se distrugă ADN-ul. Eu nu am fost nici specialist, vă spun așa în mare. Am dat de niște nebuni, de nenorociți, îmi asum ce spun, au aruncat în fiecare zi câte o petardă. Într-o zi că le-am mâncat, într-o zi le-am dat la câini, într-o zi le-am traficat pentru organe, într-o zi le-am dus la baza NATO. Ascultați-mă, sunt nevinovat”,  a mărturisit Gheorghe Dincă.

Citește și: Cine este procuroarea menționată de Gheorghe Dincă în blestemele sale. Moartă în casă și cu mâinile roase, așa a fost găsită femeia

Întrebat unde se află, de fapt, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, Gheorghe Dincă a dat vina pe autorități. Acesta susține că în momentul în care a vrut să declare ce s-a întâmplat cu cele două adolescente, procurorul i-a interzis să mai scrie.

Păi am scris pe hârtie, întrebați-o pe doamna Hăineală, pe doamna procuror Hăineală, că mi-a interzis, a zis nu mai scrie”, a declarat Gheorghe Dincă potrivit Romaniatv.net.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.