Gheorghe Dinca traia din pensie. Ce suma incasa lunar barbatul de 66 de ani!

Autor: O.P.

Zilele trecute, s-a aflat că bărbatul de 66 de ani, autorul presupuselor crime din Caracal, avea o sumă substanțială în conturi.

Însă, pe lângă acea sumă, Gheorghe Dincă încasa o pensie lunară deloc de neglijat, dacă e să luăm în calcul că nu mai muncea de 18 ani. Gheorghe Dincă trăia din pensie Despre ”monstrul din Caracal” se știe că e de profesie mecanic și că, și la 66 de ani, încă mai făcea diverse lucrări.

Citeste si: Criminalul de la Caracal este MILIARDAR! Nu se ocupa cu nimic, dar AVEREA LUI ESTE COLOSALA!

Citeste si: Criminalul de la Caracal este MILIARDAR! Nu se ocupa cu nimic, dar AVEREA LUI ESTE COLOSALA!

Citeste si: Cel mai bun prieten al lui Dincă: „La 10.30 a băgat-o pe Alexandra în casă. A trecut pe lângă mine şi nu m-a salutat“

Aceste venituri nu erau, însă, declarate, și prin urmare nimeni nu știe cât câștiga de fapt din acest domeniu. S-a aflat, însă, că Gheorghe Dincă trăia din pensie.

Aparent, bărbatul s-a pensionat în 2018, iar de atunci culege roadele muncii sale din tinerețe.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Potrivit unor surse citate de libertatea.ro, Dincă lucrase anterior ca geamgiu la spitalul din oraș. Gheorghe Dincă, șomer de 18 ani Ultimul lui post a fost așadar de geamgiu la spitalul din Caracal.

Citeste si: ULTIMA ORA! Imagini socante cu criminalul Gheorghe Dincă! Cărat pe braţe, de mascaţi, la IML

Ulterior, însă, acesta a plecat în Italia, unde nu se știe cât și unde a lucrat.

Cert e că în acte, Dincă e șomer încă din 2001.

Cu toate acestea, pensia bărbatului era de 659 de lei. Această sumă îi intra lunar în conturi încă de anul trecut, iar Dincă trăia din acești bani.

Pe lângă aceste venituri, însă, procurorii DIICOT au aflat că Dincă făcea și recondiționarea mormintelor din cimitirul din Caracal. Prin urmare, anchetatorii iau în calcul ca oasele din butoiul să fie sustrase din mormintele respective.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.