Gheorghe Mustata, liderul galeriei de la STEAUA, arestat! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 16:00

Oamenii legii au fost nevoiti sa traga doua focuri de arma ca sa-l prinda pe Mustata. A fost incatusat de politisti si dus la audieri. Ore intregi a raspuns intrebarilor anchetatorilor.

 Victima a venit la politie si s-a plans ca mai multi barbati trimisi de Mustata i-ar fi amenintat familia.
Un echipaj de politie a mers la fata locului. In timp ce anchetau cazul, pe langa politisti, a trecut Gheorghe Mustata. Era int-ro masina. Nu a oprit la semnalul politistilor. Furios si cu politia pe urmele sale, liderul galeriei steliste s-a dus direct la victima acasa. A intrat in curte, unde ar fi batut trei persoane.


Mustata si nepotii sai au fost retinuti si vor fi prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. Una dintre victimele sale a fost internata la spital.

Liderul galeriei Stelei nu este deloc baiat cuminte. A fost arestat in martie 2006, impreuna cu alti 13 membri ai clanului Sportivilor, pentru infractiuni de crima organizata, camatarie, taxe de protectie, recuperari si talharii. A fost condamnat la trei ani de inchisoare si apoi achitat de instanta pentru savarsirea infractiunii de constituirea unui grup infractional organizat si pentru complicitate la tentativa la omor calificat