GHICESTE VEDETA! Cine e blonda care a facut senzatie cu un maxi colier la o petrecere

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:53

Se spune ca BLONDELE ar castiga teren in fata brunetelor, caci ELE atrag cel mai bine…atentia!

Daca treaba chiar sta asa, inseamna ca o sa va fie usor sa descoperiti cine este frumusica cu par balai, din imaginile urmatoare.Deschideti bineee ochii si…concentrati-va! Luati in calcul fiecare indiciu si dati-ne raspunsul: cine este DIVA din imagini?!

Sa o luam…treptat: a purtat o rochie lunga, care o facea sa fie sexy si din fata si din spate! In primul rand, ii scotea in evidenta sanii fermi, de-o marime…potrivita.

Posesoarea lor nu i-a ascuns sub un sutien pentru ca nu ar fi fost estetic, caci pe spate avea doar panglici impletite, ce nu puteau fi umbrite de un accesoriu intim.

Oare v-ati prins déjà cine e blonda?! Fiti atenti la nuanta exacta a parului, la lungimea lui si la…impletituri. Va dezvaluim ca poarta ADESEA astfel de coafuri.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Verigheta

ne demonstreaza ca e casatorita, iar accesoriile scot in evidenta faptul ca ii place…sa poarte bijuterii opulente, precum acest colier, care cu siguranta te poate scoate din anonimat.

Acum vine cel mai cel…indiciu: detaliu de…ochi! Tanana. Ai cui sa fie privirea asta patrunzatoare? Ochi albastri…blonda…casatorita…trasa prin inel si…chiar frumoasa… Nimeni alta decat….Andreea Ibacka, actrita casatorita cu simpaticul..Cabral. Oare el, uitandu-se la imagini, a recunoscut-o din prima?! Hehehe.