Ghid complet de cumparaturi pentru o tabla magnetica de calitate

Author: R.V.
Actualizat: 04 sep 2020, 14:15

Alegerea unei table magnetice de calitate nu este o decizie usoara.

Prin urmare, inainte de a investi banii, cumparatorii trebuie sa faca o selectie corecta in acest sens.

Magazinul online Absolut Office ofera cumparatorilor mai multe modele de table magnetice de buna calitate, pentru a fi folosite in scop personal sau profesional. Ingrijite in mod corespunzator, tablele magnetice pot avea o durata de viata de cativa ani buni, mai mare decat durata efectiva a garantiei.

Ce este tabla magnetica si ce model ti se potriveste?

Denumirea de tabla magnetica este, pentru unii clienti, destul de ambigua. Multi nu stiu la ce sa se astepte atunci cand cauta un astfel de produs si, de multe ori, au nevoie de un ghid care sa ii indrume.

Tabla magnetica este un dispozitiv pe care utilizatorii pot nota diferite lucruri cu un marker special sau pe care pot lipi magneti. In general, tablele magnetice sunt multistrat.

Tablele ceramice au un pret destul de ridicat, de aceea majoritatea clientilor prefera tablele lacuite. Tablele lacuite sunt cele care pot fi folosite pe o perioada indelungata, cu conditia sa fie curatate numai cu produse speciale. In caz contrar, zonele zgariate vor fi compromise.

Tablele ceramice sunt mai scumpe, dar si mult mai rezistente la zgarieturi. Indiferent de modelul ales, clientii magazinului online Absolut Office au siguranta ca investitia este pe o perioada indelungtata. Durata de viata a unei table magnetice este de 10 ani pentru cea lacuita si chiar de 20 de ani pentru cea ceramica.

Accesoriile unei table magnetice

In alegerea unei table magnetice nu conteaza numai produsul in sine, ci si accesoriile. Asadar, utilizatorii trebuie sa isi puna problema cu ce scriu si cu ce sterg ceea ce au scris pe tabla, cat costa aceste produse si de ce este bine sa le achizitioneze o data cu tabla si sa isi refaca stocul din acelasi magazin.

Pe tabla magnetica utilizatorii vor scrie numai cu markere speciale pentru whiteboard si vor sterge cu buretii speciali.

Tabla magnetica aleasa poate fi fixa sau mobila. Cea fixa este ideala pentru utilizatorii care o folosesc numai in sala de curs sau in sala de sedinte, in timp ce tabla mobila este cea care este folosita in mai multe locatii si trebuie mutata dintr-un loc in altul.

In alegerea tablei magnetice, clientii trebuie sa tina cont si de montaj. Sistemul de prindere este foarte important. Sunt table care se agata ca un tablou, table prinse in colturi rigide sau table cu sistem de prindere cu cleme.

In vederea utilizarii tablei magnetice pe o perioada indelungata, cumparatorii trebuie sa evite zgarieturile, sa evite folosirea markerului permanent sau a altor produse care nu sunt compatibile, sa cumpere accesoriile potrivite, de la marker si burete pana la spray-urile si servetelele speciale.

Numai asa utilizatorii de table magnetice vor fi complet multumiti de alegerea facuta si de respectarea ghidului.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.