Ghid de buzunar - cum sa purtati corect colantii

Author: O.P.
Actualizat: 06 mar 2020, 14:40

Colantii- nu exista femeie care sa nu aiba in garderoba sa cel putin o pereche de colanti. O pereche de colanti negri si suntem asortate! Si ar trebui sa le multumim zeilor (modei) pentru inventii ca acestea. Colantii au parcurs un drum lung si au luat multe forme de la inceputurile lor. Chiar daca au aparut multe alte “mofturi” in lumea fashionului, colantii au rezistat furtunii si vor ramane “pe picioare” mult timp. Dar, stim totul despre colanti? Se dovedeste, dupa toti acesti ani, ca unele dintre noi inca facem erori atunci cand purtam colantii.

 

Alegerea colantilor poate parea frivola, deoarece este cea mai versatila piesa de imbracaminte din dulapul nostru pe care o putem purta confortabil pe tot parcursul anului. Da, daca stiti elementele de baza, nu este o problema atat de mare, dar daca nu ii purtati corect, s-ar putea sa aveti o tinuta pe care sa scrie “fiasco total”! Majoritatea dintre noi uita ca acesti colanti nu sunt pantaloni. Colantii sunt de mai multe tipuri: coalnti sport, colanti imitatie piele, colanti luciosi, colanti monocromatici, colanti colorati, cu model etc. Ei se gasesc in magazine precum sosetaria.ro si este indicat sa ii alegem cat mai buni din punct de vedere al calitatii, dar si conform unr altor aspecte dupa cum urmeaza:

Dimensiunea

Purtarea dimensiunii potrivite este cea mai importanta parte a acestui puzzle. Colantii nu pot fi nici prea stransi, nici prea largi. Asigurati-va ca se potrivesc perfect corpului dvs. De asemenea, nu ar trebui sa fie transparenti incat sa sfarsiti prin a arata vulgar. Tot asa veti arata si cand sunt prea stramti si anumite forme ale corpului vor iesi prea mult in evidenta. Va asiguram ca va fi o vedere destul de neplacuta. Pentru a evita orice gafe legate de dimensiuni, asigurati-va ca alegeti marimile corecte. Este important, deoarece marimile difera in functie de branduri. Nu uitati sa alegeti dimensiunea mai mare daca va incadrati intr-o marime „intermediara”. De exemplu, daca va aflati undeva intre M si L, mergeti pe L - sau incercati-le pe amandoua inainte sa cumparati dimensiunea mai mica. Incercati cateva marci doar pentru a fi sigure.

 Lungimea

Dupa cum stim deja, colantii au diferite lungimi. Cum si cu ce doriti sa ii purtati este o alegere personala. Cu toate acestea, trebuie doar sa va asigurati ca tinuta arata impecabil.

Colantii cu model

Colantii cu model sunt ceva care nu trebuie sa ne lipseasca din garderoba atunci cand dorim putina culoare sau diversitate in tinuta. Cu toate acestea, trebuie doar sa va asigurati ca ii veti proba bine inainte de a iesi din casa, deoarece majoritatea colantilor cu model arata grozav pe “umeras”, dar vin oaercum ciudat cand sunt asezati pe picioare. Multi dintre acestia depind de marimea si tipul corpului. De asemenea, amintiti-va de aceasta regula - daca coalntii sunt cu model, partea de sus trebuie sa fie simpla. Puteti experimenta culori indraznete si contrast, dar in ceea ce priveste imprimeurile, lasati partea superioara sa fie uni.

Colantii sport

In acest caz alegerile sunt nelimitate. Colantii sport sunt o completare a acestei linii de haine. Acestia pot fi purtati la sala, la alergat si chiar cand mergeti cu copiii in parc sa va jucati.

Tesatura

Bumbacul si lycra sunt cele mai obisnuite tesaturi pentru colanti, dar imitatia de piele este o alta optiune interesanta pe care o puteti incerca. Acestia sunt extrem de eleganti si creeaza o tinuta glam rock cu mare usurinta.

Culori

Initial, colantii erau negri sau albi. Apoi au aparut modelele colorate, contrastante, iar mai tarziu, cele colorate neon. Atata timp cat combinati colantii itnr-o tinuta corecta, puteti purta orice model, culoare sau imprimeu doriti! 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.