Ghid pentru achiziționarea lavoarului perfect

Author: Oana Iosif

Alegerea lavoarului perfect pentru noua ta baie este o decizie pe care trebuie să o iei cu atenție deoarece acesta are un rol important în definirea aspectului general. De asemenea, dacă lavoarul este singura schimbare pe care vrei să o faci în baia actuală, vei fi uimit de transformarea care va avea loc. Există atât de multe opțiuni pe piață pentru acestea și atât de multe lucruri la care să te gândești. Îți prezentăm mai jos un scurt ghid care să te ajute să faci selecția potrivită.

Alege stilul potrivit - O baie amenajată cu stil va oferi valoare casei tale și un spațiu unic, unitar, destinat momentelor lungi de relaxare. Stilul de amenajare din baie trebuie să se afle în concordanță cu cel al întregii case. În ceea ce privește lavoarul, nu trebuie să îți faci griji că nu vei găsi modelul care să complimenteze orice tip de design. Poți merge pe liniile drepte, simple și precise ale stilului modern sau pe finisajele mai sofisticate specifice designului vintage.

Alege tipul de montaj - Opțiunile disponibile pentru montajul lavoarului sunt variate, fiecare dintre acestea având farmecul și avantajele sale. Alege-l pe cel potrivit gusturilor tale personale, dar și pe cel care se integrează perfect în spațiul de care dispui. Astfel, dacă ai la dispoziție un blat, poți opta pentru amplasarea lavoarului sub blat, deasupra acestuia sau sub formă încastrată. Încadrate în cu totul alt design, lavoarele suspendate sau cele freestanding reprezintă variante la fel de elegante și practice.

Alege materialul - Cele mai multe lavoare sunt realizate din ceramică albă sau colorată în diferite nuanțe, în funcție de model. Avantajul acestora este că se integrează cu ușurință în orice decor, sunt foarte durabile și rezistente la ciobire. Unul dintre cele mai inovative modele este lavoarul din lemn masiv exotic, laminat. Eleganța naturală și rafinamentul acestuia sunt nemărginite.

Ia în considerare opțiunile de stocare - Lavoarul suspendat și integrat în mobilier este o variantă completă și practică. Pe lângă aspectul unitar și modern, vei dispune și de un loc suplimentar pentru depozitarea prosoapelor sau a altor articole de îngrijire personală.

Recomandări și exemple

Cea mai dificilă decizie apare atunci când vrei să alegi lavoare baie de calitate superioară, care să își îndeplinească perfect toate funcțiile. De aceea, te invităm să arunci o privire pe germanquality.ro și să descoperi sutele de variante disponibile.

1. Ai hotărât că un lavoar cu montaj pe blat este opțiunea perfectă pentru tine? Ce spui atunci de modelul de mai jos, Ideal Standard Ipalyss? Finisajul negru mat și forma rotundă îi conferă un aspect ultramodern, devenind astfel extrem de potrivit într-o baie contemporană, minimalistă. Este realizat dintr-un material ceramic inovativ, rezultat în urma celor mai recente tehnologii, prin îmbinarea ceramicii cu ingrediente precum Alumina, cunoscută pentru duritate și Chamota, care adaugă rezistență structurală și previne crăpăturile.

2. Lavoarul Grohe Cube beneficiază de două modalități de montare: suspendat pe un perete, într-o manieră clasică, sau integrat într-un corp de mobilă. Ambele variante vor scoate în evidență o piesă unică, deosebită. De asemenea, finisajul inovator oferă o suprafață cu strat protector antibacterian, un aspect neted și antiaderent, ce previne depunerile de calcar și permite curățarea ușoară a acesteia. Astfel, a fost dezvoltat un produs cu echilibru perfect între aspectul estetic și funcționalitate: contur subțire, atractiv și rezistent, fiind pretabil inclusiv pentru mediile intens utilizate.

 

În portofoliul GQS German Quality vei descoperi o mulțime de lavoare de cea mai înaltă calitate, ale brandurilor consacrate din domeniu. Important este să-ți îndrepți atenția către cel care se integrează armonios în baia ta. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.