GHID pentru intalnirile online. Cum trebuie sa arate fotografia ta de profil ca sa intalnesti partenerul ideal

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 00:59

Specialistii in online dating adica intalnirile online au dezvaluit cum trebuie sa arate fotografia de profil a unui user pentru ca acesta sa-si poata gasi partenerul sau partenera ideala.

Potrivit studiului, fotografia de profil nu trebuie sa puna accent doar pe trasaturile fizice ale userului. Conteaza foarte mult si locul unde a fost facuta. Barbatii trebuie sa aiba o poza care a fost facuta afara, in natura sau intr-un cadru care sa nu fie in interiorul unei cladiri, in timp ce pe femei le avantajeaza fotografiile facute in interior.

Barbatii care au semenea tip de fotografie la profil au cu 19% mai multe cereri de prietenie decat ceilalti, in timp ce femeile care se pozeaza in interiorul unei camere cu 60% mai mult decat celelalte.

Fotografiile care dezvaluie corpul in intregime al unei persoane, din cap pana in picioare, nu doar fata si doar o parte din corp, cresc sansele cu 203% ca o persoana sa primeasca cereri de prietenie sau mesaje din partea admiratorilor.

Fotografiile de tip selfies, adica pozele pe care ti le faci singur, functioneaza doar in cazul femeilor. Se pare ca carbatii care isi expun astfel de poze vor primi cu 8% mai putine mesaje sau cereri de prietenie pe retelele de socializare.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.