Ghidul tau de vacanta pentru Tenerife - insula eternei primaveri!

Author: O.P.

Insula principala din arhipelagul Canare, Tenerife nu inceteaza sa ne suprinda cu frumusetile sale diverse prin care isi atrage anual milioane de turisti. Pe cat pare de mica - are o lungime de 80 km si o latime de 50 km, pe atat de diversificata este, din punct de vedere al atractiilor turistice.

O vacanta in aceasta zona minune necesita destul de mult timp pentru a o organiza. In lunile de varf ale anului, agentiile de turism se intrec in oferte ispititoare. Printre acestea se regaseste si agentia Ocazii Turistice, ce ne pune la dispozitie oferte Tenerife de nerefuzat, pliabile pe orice buget.

Cand sa vizitezi Tenerife?

Tenerife este cunoscuta ca insula eternei primaveri. Fiind la latitudinea Desertului Sahara, Tenerife prezinta pe toata perioada anului o clima calda, temperata datorita vanturilor alizee, ce au o umiditate accentuata.

Mai pe scurt, vremea in Tenerife este placuta pe tot parcursul anului. Totusi, in medie, cele mai calde luni in Santa Cruz, oras cheie al insulei, sunt iunie, iulie, august, septembrie, dar si octombrie. Aceste luni sunt perfecte si pentru inot, inclusiv si noiembrie poate fi adaugata pe aceasta lista.

Ce poti vizita in Tenerife?

Tenerife este o insula a surprizelor, un loc in care totul este posibil. Poti incepe cu vizitarea parcului Loro Park din nordul insulei. Aici poti participa la o multime de show-uri cu animale - extrem de spectaculoase si diverse. Poti viziona 4 tipuri de spectacole: cu orci, cu lei de mare, cu delfini, dar si cu papagali. Cat despre pretul de intrare in parc, acesta este 17 euro/persoana.

Siam Park este un parc acvatic situat in Costa Adeje. El este unul dintre cele mai spectaculoase parcuri acvatice si datorita faptului ca este primul parc acvatic ecologic din lume. In imprejurul sau se regasesc si o multime de restaurante unde poti lua masa.

Acest parc merita sa il vizitezi deoarece trebuie sa platesti doar intrarea, iar apoi te poti bucura de toate frumusetile sale intreaga zi – ofera valabila atat pentru adulti, cat si pentru copii. Sa nu uitam de toboganele uriase de apa, dar si de valurile artificiale de aproximativ 3 metri.

Pentru explotarea Vulcanului Rider ai nevoie de o programare, in cazul in care vrei sa urci mai sus de cota 2.164 metri, chiar pana in varful acestuia. Inca un pont: in 2019 a fost lansat un film romanesc numit La Gomera, filmat pe o insula mica din acelasi arhipelag ce are acelasi nume ca si filmul.

Santa Cruz ar trebui sa fie pe lista prioritatilor tale atunci cand ajungi in Tenerife. Fiind capitala insulei, Santa Cruz de Tenerife te va fascina categoric cu frumusetile sale. Arhitectura deosebita a locului, numarul parca infinit de magazine cu tot felul de suveniruri, dar si restaurantele cu mancare excelenta pozitioneaza acest oras pe un loc fruntas in topul celor mai vizitate din lume.

Nu uita de carnavalul din Santa Cruz - a doilea ca marime din lume dupa cel din Rio de Janeiro. Plaja principala de aici este Las Teresitas - excelenta pentru relaxare, avand nisip fin, apa cristalina. Tot aici poti avea parte de sedinte foto exceptionale datorita peisajelor uimitoare.

Ocaziituristice.ro a pregatit deja o multime de oferte Tenerife pentru tine. Nu rata ocazia de a vizita macar o data paradisul in care primavara parca nu se mai sfarseste!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.