Ghinioanele se țin lanț de Ella Tina. Bruneta a ajuns pe patul de spital. Imaginea cu care și-a îngrijorat fanii: ”Mereu lângă mine”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 10 dec 2023, 02:55

Ella Tina a ajuns la spital

Sursa: Instagram

Ella Tina trece prin momente dificile, după ce s-a afișat cu perfuzia la mână, acum a publicat o nou imagine cu care și-a îngrijorat fanii.

Ella Tina nu trece prin cea mai bună perioadă din viața ei, după ce a publicat o fotografie cu perfuzia la mână, acum, bruneta a ajuns din nou pe patul de spital. Se pare că de această dată nu este singură, ci alături de o persoană dragă care a venit să-i fie alături în momentele dificile. 

Ella Tina a ajuns la spital

Ella Tina traversează o perioadă dificilă, dacă în urmă cu câteva zile s-a postat pe internet cu perfuzia la mână, acum, bruneta le-a arătat fanilor că este pe patul de spital, semn

că nu se simte deloc bine. 

Fanii sunt extrem de îngrijorați pentru ea, căci fosta concurentă de la „Puterea dragostei” nu a dezvăluit cu ce probleme se confruntă sau care este motivul pentru care a ajuns la spital. Din imagini se poate observa că nu este nimic grav, ci are în mână o branulă, astfel a ajuns, din nou, la perfuzii. Un astfel de moment s-a întâmplat și la sfârșitul lunii februarie, când s-a afișat pe patul de spital, potrivit spynews.ro.

Citește și: Ce se întâmplă cu Ella de la Puterea Dragostei. Tânăra a dispărut de pe rețelele de socializare. Mesajul trist publicat de fosta concurentă

Cine îi este alături Ellei în aceste momente?

Bruneta se poate considera o persoană norocoasă, căci oamenii dragi din viața ei nu o lasă în astfel de momente. Din filmulețul postat de Ella Tina pe Instagram se poate observa că alături de ea este o tânără, despre care a spus că este mereu lângă ea.

Prietena artistei a însoțit-o la spital, astfel că nu o lăsat-o singură în momentele în care nu se simte bine și în care are nevoie de ajutor.

Momentan, nu sunt cunoscute prea multe detalii despre stare fostei concurentei de la ”Puterea dragostei”, însă, cu siguranță, Ella Tina va reveni cu detalii despre starea sa atunci când se va simți mai bine. Fanii sunt extrem de îngrijorați pentru ea și așteaptă vești bune.

Citește și: Ella Tina, imagini sfâșietoare de la căpătăiul mamei sale. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei, dărâmată de durere

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.