GHINION MAXIM pentru cativa afaceristi italieni! IATA ce s-a intamplat cu suma fabuloasa castigata de ei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 08 oct 2020, 15:00

Cine s-ar fi gândit ca invitatia la un hotel scump din Capitala si biletele de avion platite ar putea fi cea mai paguboasa afacere?

Este povestea incredibila a unor oameni de afaceri din Italia, veniti sa joace la un cazino din Bucuresti! Domnii sunt oameni de afaceri din Italia, mari amatori de jocuri de noroc! Nu este prima data cand sunt invitati  la Bucuresti de reprezentantii unui cazino! Ultima data cand a avut un astfel de sejur, unul dintre ei a a pierdut  5 mii de euro!

Nu s-au gandit nici un moment ca ar putea avea probleme de aceasta data! Au jucat aproximativ 20 de mii de euro, iar dupa o noapte intreaga au ajuns la o suma tripla!

Fericiti
nevoie mare de norocul lor, oamenii s-au dus la casieria cazinoului sa isi ridice banii:  62.500 de euro, adica valoarea unei case frumoase pe langa Bucuresti! Numai ca...„ Au fost chemati, dupa ce au castigat. Li s-a spus ca ca trebuie sa vina vineri dimineata, la 10 ca sa poata sa isi ridice banii”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Asta desi reprezentantii cazinoului ar fi trebuit sa le dea banii pe loc.

Afaceristii italieni au mers insa pe incredere! S-au dus vineri dimineata, dar, ce sa vezi? Cazinoul era inchis! N-am reusit, in ciuda insistentelor noastre, sa vorbim cu reprezentantii cazinoului, am obtinut insa informatii de la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc: „ In urma mai multor plangeri adresate de catre jucatori, activitatea cazinoului respectiv a fost suspendata!”

Pentru a-si recupera banii castigati, oamenii de afaceri italieni se gandesc chiar sa-l actioneze in instanta pe administratorul cazinoului!

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.