Ghinion pentru echipa națională! Mirel Rădoi, selecționerul României, testat pozitiv cu COVID-19! Cum se simte fostul fotbalist

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 22 iul 2022, 17:50
Mirel Rădoi, testa pozitiv cu COVID-19

Mirel Rădoi a fost depistat pozitiv cu Covid-19 la începutul acestei săptămâni. Care este starea de sănătate a antrenorului echipei naționale?

Veste extrem de proastă pentru Echipa Națională a României, care urmează să debuteze în calificări pe 25 martie împotriva Macedoniei de Nord, pe teren propriu. De asemenea, România va discuta și meciul cu Germania, din 28 martie, iar pe 31 martie are loc jocul Armenia-România. Mirel Rădoi, selecționerul României, a fost confirmat cu COVID-19.

Mirel Rădoi a fost testat pozitiv cu COVID-19

Mirel Rădoi a efectuat, luni, un test COVID, care a ieșit pozitiv. Selecționerul României urmează să repete astăzi testul COVID, iar în funcție de rezultat oficialii Federației Române de

Fotbal vor lua o decizie în cazul său.

Totodată, dacă cel de-al doilea test va ieși negativ, este posibil ca Rădoi să rateze doar meciul cu Macedonia. În cazul în care și cel de-al doilea test va ieși pozitiv, atunci situația se complică în ceea ce-l privește pe antrenorul echipei naționale. Rămâne de văzut ce decizie va lua Federația Română de Fotbal.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Când sunt programate următoarele meciuri ale României în preliminariile pentru Cupa Mondială

Mirel Rădoi, prima reacție după ce a fost confirmat cu COVID-19

Selecționerul României a oferit o primă reacție pe site-ul Federației Române de Fotbal. Fostul fotbalist își dorește foarte mult ca cel de-al doilea test să iasă negativ și ca primul test realizat să fie doar o eroare.

Mirel Rădoi a subliniat că deși testul a ieșit pozitiv el nu are niciun simptom.

"Am efectuat luni, 15 martie, un test COVID care, din păcate, a ieșit pozitiv. Nu am simptome acum. Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare sau, în cel mai rău caz, ca perioada de 14 zile să fie aproape de final în cazul meu astfel încât să putem începe normal pregătirea partidelor",   este mesajul transmis de Mirel Rădoi, antrenorul echipei naționale a României. 

Mirel Rădoi, a fost confirmat cu coronavirus cu câteva zile înainte de a merge la rapel, acesta s-a vaccinat pentru prima dată pe 24 februarie. De asemenea, niciunul dintre membrii staff-ului său de la națională nu au ieșit pozitiv.

Citeste si: Vești proaste pentru români. INSP a făcut anunțul despre tulpina britanică a coronavirusului: „Circulă în peste 60% din județele țării și există o probabilitate mare...”