GHINION pentru o firma care asigura transporturi de valori. Soferii si agentii de paza au ramas inchisi pe dinafara masinii blindate

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 06 oct 2020, 08:35

Care este culmea transportului de valori? Sa ramana averile inauntru si soferul si agentii, pe afara! Priviti si dumneavoastra imaginile senzationale!

La prima vedere, nu prea intelegem ce se intampla: trei oameni, o ruleta si geamul unei portiere care pare blocata. Agentii par ca au gasit unealta facatoare de minuni, dar instrumentul de masurare pare ca nu are o precizie la fel de mare cand vine vorba de deblocat o portiera.

Agentii si ruleta nu sunt indeajuns pentru deschiderea usii! Mai vine un ajutor! De pe margine, un barbat da directive menite sa usureze situatia.

In zadar se chinuie patru perechi de maini dibace sa manevreze ruleta. Masina ramane blocata cu valorile inauntru si agentii pe dinafara.

Apare un domn binevoitor, cu slapi in picioare si pantaloni scurti, pare sa se mai fi confruntat cu aceasta problema, chiar daca nu vorbim de o masina oarecare, ci de una cu sistem de securitate sporit! Tacticos omul da o tura de duba si revine la portiera.

Da si el cateva sfaturi, nereusite insa!

##VIDEO119030##

In fata unei asemenea probleme se cer intariri! Ca prin farmec, mai apare o mana de ajutor! Omul priveste si el portiera, se uita la ruleta si crede ca a gasit solutia deschizatoare de usa! Se apuca de manerul usii si trage cu forta! Il sustine si unul din agenti, tot fara succes!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ambitios, omul nu renunta! Se sprijina cu piciorul de usa si incearca din nou sa o deschida! Portiera

ramane de neclintit! La un moment dat agentii si martorii de ocazie sunt toti cocotati pe duba. Fiecare face ce stie mai bine si pana la urma, dupa multa staruinta si finete in manevrarea ruletei se deschide si usa.

Fericiti ca au rezolvat „problema”, oamenii zambesc si isi strang mainile felicintandu-se pentru reusita. Noi am incercat sa contactam firma de transport valori pentru un punct de vedere, dar fara succe.
Pana urma totul e bine cand se termina cu bine.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.