Ghinion teribil pentru celebrul Onur Tuna, care a interpretat rolul Ferman în serialul Doctorul minune! Ce a pățit îndrăgitul actor la începutul anului!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 ian 2022, 18:35

Onur Tuna, un actor talentat si apreciat in Turcia

Sursa: gecce.com.tr

Renumitul actor Onur Tuna trece prin momente dificile, după ce filmările pentru producția la care lucra au fost amânate pentru o perioada.

Carismaticul actor Onur Tuna a devenit unul dintre cei mai apreciați și mai bine cotați actori ai momentului în Turcia, mai ales după marele succes de care s-a bucurat rolul lui din serialul fenomen Doctorul minune, unde în ciuda faptului că nu a jucat rolul principal, publicul a îndrăgit enorm personajul interpretat de el.

Ghinion teribil pentru celebrul Onur Tuna, care a interpretat rolul Ferman în serialul Doctorul minune!

Telespectatorii din România l-au cunoscut pe celebrul Onur Tuna și l-au îndrăgit rapid încă din 2019, când a jucat în serialul Prețul fericirii, în care dat viață personajului Alihan, un avocat șarmant, iar anul acesta a reapărut la Kanal D, în producția fenomen Doctorul minune, în care a jucat rolul medicului Ferman, care a cucerit inimile fanelor sale.

Îndrăgitul actor are 36 de ani și a acumulat aproximativ zece ani de experiență pe platourile de filmare însă are de gând să nu se oprească aici cu realizările sale pe plan profesional.

Talentatul Onur Tună își dorește să evolueze permanent atât în domeniul actoriei cât și în muzică și le pregătește mereu surprize plăcute fanilor săi.

Încă din toamna anului trecut, celebrul actor a fost cooptat într-un alt proiect important, un serial de excepție denumit Mahkum (Condamnatul), în care interpretează rolul principal, intruchipand un procuror dur, Firat Bulut, alături de alți actori celebri precum Seray Kaya și İsmail Hacıoğlu.

Așa cum se întâmplă de regulă, în preajma Revelionului actorii primesc o binemeritată pauză urmând să revină pe platourile de filmare imediat după începerea Noului An.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Actorul Onur Tuna, transformare fizica radicala! Iata cum arata celebrul actor care a dat viata personajului Ferman in serialul Doctorul minune, la cateva luni de la incheierea filmarilor!

De această dată, celebrul actor Onur Tuna a avut parte de un dublu ghinion, presă din Turcia a anunțat faptul că filmările pentru serialul Mahkum au fost amânate după ce mai mulți actori din distribuție s-au infectat cu COVID-19 și se află în carantină.

Potrivit viatacuaromadecafea.com, Onur Tuna a transmis pe contul lui de socializare faptul că el a fost testat negativ, cel puțîn deocamdată, în ciuda faptului că zilele trecute s-a trezit cu febra și tușe.

"Prieteni, nu am corona. Dimineața m-am trezit cu tușe și febră, dar testele PCR, Antigen și Influenza au avut, slavă Domnului, rezultat negativ. Probabil că s-a înțeles eronat amânarea de azi de la filmări.

Mă odihnesc acasă, mâine voi fi mai bine. Totuși, mulțumesc tuturor celor care mi-au transmis urări de însănătoșire grabnică", a scris actorul pe Instagram Storiesm potrivit viatacuaromadecafea.com

Ghinionul pare să-l urmărească pe celebrul actor Onur Tună, deoarece pe dată de 14 ianuarie 2022, ar fi trebuit să fie lansat în cinematografele din Turcia, filmul "Benden ne olur/Ce se alege de mine", în a jucat alături de actrița Hazal Kaya, care, de asemenea se află în carantină și astfel lansarea filmul va fi amânată pentru că nu va fi timp suficient pentru promovare.

Citeste si: Ea este partenera de platou a celebrului actor Onur Tuna, în noul film artistic ce va fi lansat în cinematografele din Turcia pe 14 ianuarie 2022!