Ghita Balmus

Autor: B.M.
Ghita Balmus

Ghita Balmus este concurent in echipa Faimosilor la Survivor Romania, primul sezon, difuzat la Kanal D.

Cine este Ghita Balmus de la Survivor Romania

Ghita Balmus, in varsta de 27 de ani, este unul dintre Faimosii “Survivor Romania”. Si-a petrecut copilaria la Arad, apoi s-a mutat in Cluj, unde a practicat baschet la Universitatea Cluj. Drumul sportivului l-a adus pana in Capitala, unde a jucat pentru “Steaua Bucuresti”, experienta pe care o considera definitiva in formarea lui ca persoana si sportiv. In prezent, Ghita Balmus activeaza la Agronomia Bucuresti.

Ce spune Ghita Balmus despre participarea la Survivor Romania

Cea de-a doua ocupatie a acestuia este cea de preparator fizic la echipa si antrenor la grupa de fete, pentru categoria de joc 3 la 3, o noua proba olimpica. Ghita Balmus spune despre participarea lui la “Survivor Romania” ca aceasta competitive ii va testa limitele. Mizand in lupta pe punctele forte precum spiritul de echipa si background-ul sportiv.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fotografii cu Ghita Balmus de la Survivor Romania

Despre Survivor Romania

Jungla din Republica Dominicana le va intinde concurentilor capcane, ii va epuiza, le va testa limitele si ii va arata in fata milioanelor de telespectatori traversand o serie de emotii si intamplari, departe de cei dragi si condamnati sa supravietuiasca in conditii vitrege.

Abandonati in mijlocul naturii exotice, in Republica Dominicana, departe de confortul civilizatiei, concurentii vor trece prin foarte multe incercari, vor fi nevoiti sa isi construiasca adapost, sa isi procure hrana, sa isi gaseasca aliati in mijlocul grupului din care vor face parte.

La finele unor incercari limita se va afla un singur castigator.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.