Moment incredibil la ''Survivor Romania''! Ghita si Elena s-au retras de restul echipei! Ce i-a marturisit: ''Prefer sa vin sa vorbim doar noi doi...''

Autor: O.P.

Moment incredibil la Survivor Romania! Ghita a luat-o deoparte pe Elena Ionescu si atunci cand nimeni nu se astepta, i-a facut o marturisire incredibila.

Ghita i-a cerut scuze Elenei

''Am simtit ca te-am atacat. Probabil prin atitudinea si tonul meu sau prin faptul ca nu am avut destule informatii am facut acest lucru si de multe ori cred ca ne-a costat. Si vreau sa imi cer scuze pentru faptul ca te-am atacat.

Citeste si: Concurentii “Survivor Romania”, la o luna dupa ce au ajuns in jungla dominicana! Cat de mult s-au schimbat Faimosii si Razboinicii si cum si-a pus amprenta conditiile vitrege asupra acestora

De acum prefer sa vin sa vorbim doar noi doi fata in fata, pentru ca mi se pare mult mai corect asa, sa fim noi doi implicati, nu parerea celorlalti, pentru ca fiecare aude in felul lui'', i-a spus Ghita Elenei. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Urmariti declaratia in materialul video de mai jos: 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.