Giani Kirita, atac la Alex "Bentita", fostul lui adversar de la Exatlon! Iata cum a reactionat mama razboinicului la afirmatiile jignitoare ale fostului fotbalist la adresa fiului ei! "Fiul meu a mers la mai multe competitii decat Giani!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 iul 2020, 13:28
video Foto(5)

Giani Kirita a facut afirmatii malitioase la adresa lui Alex "Bentita", fostul lui adversar de la Exatlon.

Dupa ce Giani Kirita l-a caracterizat extrem de dur pe Alex "Bentita", replica mamei razboinicului nu a intarziat sa apara. Aceasta a sarit ca o leoaica sa combata tot ceea ce a spus fostul fotbalist despre fiul ei.

"El atat poate! Cand vad pe cineva care nu face nimic notabuil in viata lui, ma enervez! El tot timpul a vrut sa iasa in evidenta prin slabiciunea lui! El a iesit primul in fata si l-a luat pe Oltin ca adversar pe traseu! Alex nu are spiritul asta de competitie! Nu stiu ce dansuri a facut! Credeti-ma ca
nu a facut niciun dans, pentru ca am mers la o petrecere organizata de catre productie si nu stie sa danseze! A ajuns aici cu mare noroc! N-are cum sa fie Alex lider niciodata in viata lui!", a spus Giani Kirita.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

"A fost o strategie a lui Alex sa il aleaga pe Oltin si chiar a fost curajos! As vrea sa il intreb pe Giani Kirita, atunci cand el era pe teren si din echipa adversa, un jucator a primit cartonas rosu si a iesit, va iesi si el ca sa dea dovada de barbatie? Alex a facut dans de la noua ani! A participat la mai multe competitii decat Giani Kirita!", a spus mama lui Alex.