Giani Kirita, fostul concurent de la Exatlon, despre scandalul dintre mama sa si mama lui Alex "Bentita"! Iata cum a reactionat "vulturul" si ce dezvaluiri a facut despre fostul lui adversar!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 mai 2018, 12:12
video Foto(4)

Giani Kirita, fostul concurent de la Exatlon s-a infuriat cand a aflat despre disputa dintre mama sa si mama lui Alex "Bentita".

Giani Kirita, fostul concurent de la Exatlon a fost surprins sa afla ca in perioada in care el si Alex "Bentita" s-au certat destul de urat in timpul unor probe, a existat o disputa si intre mama lui si mama adeversarului sau, purtata in platoul "WOWbiz". Ambele mame si-au aparat cu indarjire fiii, adresandu-si cuvinte jignitoare.

"Eu o cunosc pe mama mea de cand era tanara si crede-ma, ca era spaima in bloc! Asa ca daca o pun pe mama, unu la unu, cu mama lui Alex, va spun ca direct este nenorocire! Nu vreau sa
intru in polemica, mai ales cu mama lui Alex! Daca am ceva, am ceva cu el! Alex nu are spiritul asta de competitie, nu stiu ce fel de dansuri a facut, dar credeti-ma ca nu a facut niciun dans, pentru ca am fost la o petrecere organizata de productie si nu stie sa danseze! Esti intr-o competitie sportiva, el nu stie, el face dansuri! De unde sa stie el ce inseamana o competitie, ce inseamna stresul, ce inseamna presiunea psihica! A ajuns aici cu mare noroc! Si-a castigat imunitatea de vreo trei ori, a avut noroc!", a spus Giani Kirita.

Giani Kirita a marturisit in final ca nu are nimic cu mama lui Alex, ci doar despre el are o parere mai putin buna, deoarece nu a dovedit calitati de mare sportiv asa cum pretinde si mai mult decat atat acesta i-a iertat toate iesirile din timpul concursului.

"La un moment dat am stat de vorba cu ei, le-am explicat unde au gresit si au recunsocut ca au gresit si cu alegerea lui Oltin si atunci eu sunt genul care strang mana! Nu are cum sa fie niciodata lider Alex!", a
adaugat Giani.