Giani Kirita si Catalin Morosanu ne ofera o seara cu “greutate”, astazi, la “Roata Norocului”! Ana-Maria Barnoschi face anuntul: se pregateste de maritis! Nu ratati o noua editie a emisiunii concurs, difuzata de la ora 20:00

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 04 iun 2017, 09:59

In editia de azi a emisiunii concurs “Roata Norocului”, difuzata de la ora 20:00, Giani Kirita si Catalin Morosanu sunt invitatii lui Bursucu si ai Anei-Maria Barnoschi.

Purtand o tinuta de gospodina, Ana-Maria il socheaza pe Bursucu cand il anunta, la inceputul emisiei, ca ea vrea sa se marite.


“M-am imbracat asa, Bursucule, pentru ca vreau sa ma marit si mama prietenului meu se uita la mine la emisiune. Daca tot se uita, am spus ca trebuie sa ii arat ca ma pricep la treburi casnice. (…) Cica este “misto” rau sa te mariti! Nu trebuie sa mai muncesti, ca munceste “frai…” adica barbatul, si aduce bani in casa! Iti schimba viata in bine, ce sa mai vorbim!”, ii spune Ana-Maria colegului ei.


Si pentru ca a facut “curat” in platoul “Roata Norocului”, Ana-Maria nu se lasa pana nu descalta toti invitatii. Nici Catalin si nici Giani nu scapa de gura frumoasei vedete.


“Vreau sa va descaltati! (…) Voi ati venit incaltati de afara si eu fac curat aici!”, le spune Ana invitatilor.
Cum reactioneaza sportivii atunci cand Ana-Maria le cere sa se descalte in platoul emisiunii, dar si cum se descurca acestia la capitolul “pedepse”, aflati in aceasta seara, de la ora 20:00, la “Roata Norocului”.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.