Gigi Becali, accident de mașină în această dimineață, chiar în fața bisericii pe care o construiește în Pipera. Cum se simte patronul FCSB

Autor: Diana Bostan

Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier

Sursa: Profimedia

Gigi Becali, patronul FCSB, a făcut accident miercuri, 17 iulie, chiar în fața bisericii pe care o construiește în Pipera.

Aflat la volanul mașinii sale de lux, omul de afaceri a avut un accident minor în jurul orei 10:00, chiar în fața bisericii pe care o construiește în Pipera.

Citește și: FCSB și-a aflat adversara din Champions League! „Roș-albaștrii” sunt favoriți cu un lot de 35 de ori mai scump

Gigi Becali a făcut accident în fața bisericii pe care o construiește în Pipera

Potrivit Spynews.ro, au informat că Gigi Becali s-a ciocnit cu un autovehicul roșu, în care se aflau două femei. Deși impactul a fost ușor, momentul a fost marcat de ironia faptului că s-a petrecut chiar în fața bisericii finanțate de patronul FCSB.

Citește și: Teodora Stoica un copil rebel: „Îmi lua telefonul și nu mă lăsa să ies din casă mult timp”. Ce pedepse îi aplica Mihai Stoica fiicei sale în copilărie

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Geta Sterp vorbește despre purtatul centurii de siguranță în timpul saricinii: „Eu îmi imaginam că dacă mă oprește poliția, o să îi arăt ceva de la medic cum că sunt însărcinată și scap ieftin.”

După ce a verificat situația și a discutat la telefon timp de câteva minute, Gigi Becali a rugat femeile implicate în incident să părăsească locul accidentului. Acest lucru s-a întâmplat deoarece o autospecială, venită pentru a interveni la un accident mult mai grav, se afla în apropiere, la doar câțiva metri distanță.

Până la acest moment, Gigi Becali nu a comentat incidentul, însă se simte bine, potrivit sursei menționate anterior.

Latifundiarul nu se află la primul incident de acest fel

Incidentul de astăzi, 17 iulie, este doar cel mai recent dintr-o serie de accidente minore în care a fost implicat Gigi Becali. Din fericire, toate aceste incidente s-au soldat doar cu pagube materiale. La sfârșitul anului trecut, Becali a povestit cum a ajuns să-și răstoarne aceeași mașină de lux într-un șanț, explicând circumstanțele care au dus la acel eveniment.

Citește și: Cine era de fapt unul dintre cei patru preoți care au apărut alături de Gigi Becali pe Arena Națională?

Nu că sunt bine, sunt foarte bine! Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depășire, iar cel pe care l-am depășit s-a băgat și el în depășire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan și am intrat în șanț.

Când intri într-o depășire și cel pe care-l depășești intră și el în depășire, se numește unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în șanț.  Mașina? Doar roțile (n.r.- sunt avariate). Le-am spus polițiștilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere și să-l cheme. Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine și cu asta basta”,
spunea, la acea vreme, Gigi Becali, potrivit sursei menționate anterior.

 

Taguri:

Mihaela Homa, primele declarații după ce a reluat legătura cu Robert: „Sunt foarte fericită”. Ce compliment i-a făcut fostul concurent de la „Casa iubirii”

Recent, Mihaela Homa, câștigătoarea sezonului 2 din „Casa iubirii”, a fost invitată la emisiunea „Culisele iubirii”, unde a vorbit despre o interacțiune pe care a avut-o de curând cu Robert.