Gigi Becali, adus din nou in fata Instantei. Ce a hotarat Curtea de Apel!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:37

Curtea de Apel Bucuresti judeca miercuri, 31 iulie 2013, recursul lui George Becali privind cererea de inrerupere a executarii pedepsei cu inchisoarea.

Initial, cererea omul de afaceri a fost respinsa de catre Tribunalul Bucuresti.Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a fost adus miercuri dimineata, de la Penitenciarul Jilava, la Curtea de Apel Bucuresti, unde va fi judecat recursul sau la decizia Tribunalului Capitalei prin care i-a fost respinsa solicitarea de intrerupere a executarii pedepsei. La instanta sunt si Laurentiu Reghecampf si mai multi jucatori ai echipei, printre care Ciprian Tatarusianu, Cristi Tanase si Adrian Cristea, proaspat legitimat la campioana Romaniei.


Potrivit Mediafax, judecarea recursului formulat de Gigi Becali fata de hotararea prin care i-a fost respinsa cererea de intrerupere a executarii pedepsei a fost amanat de Curtea de Apel Bucuresti pentru 14 august, dupa ce avocatii finantatorului Stelei au cerut timp pentru a studia dosarul si a depune probe.

Duba venita de la inchisoare a parcat, la ora 9.00, in spatele sediului instantei. La Curtea de Apel Bucuresti au sosit si avocatii lui Gigi Becali, care s-au sfatuit cu acesta, marti, spre a pregati pledoaria pentru recurs.Tot
la sediul instantei au venit antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, managerul formatiei, Mihai Stoica, si mai multi jucatori ai echipei, printre care Ciprian Tatarusianu, Cristi Tanase si Adrian Cristea, proaspat legitimat la campioana Romaniei.

Tribunalul Bucuresiti a notat, in motivarea hotararii prin care a respins cererea lui Becali, ca aceasta putea fi admisa daca finantatorul Stelei dovedea existenta unor imprejurari speciale cu consecinte grave asupra lui, a familiei sale sau a unitatii la care lucra.


Pana la urma, avocatii latifundiarului au obtinut amanarea sentintei pentru data de 14 august