Gigi Becali, AVERE IMPRESIONANTA chiar si in spatele gratiilor

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:54

Ce inseamna 9 milioane si jumatate de euro?

O avere! Suma e suficienta pentru a-ti cumpara 19 autoturisme Ferrari ultimul model. Daca vrei, insa, actiuni caritabile, ai putea plati pensia sau ajutorul de somaj pentru zeci de mii de romani. Este intrebarea momentului. Desi este inchis de aproape 3 luni, averea lui Gigi Becali continua sa creasca. Mai nou, Vlad Chiriches l-a facut pe Becali sa urce cateva pozitii in topul bogatilor Romaniei.

De la palatul de langa Piata Victoriei, Becali si-a mutat biroul la Jilava.
Afacerile merg mai departe, la fel si clubul Steaua, cu sau fara condamnarea de 3 ani si 6 luni de inchisoare. De aici, Gigi Becali a dat o lovitura de 9,5 milioane de euro! Fotbalul il imbogateste pe patronul stelist. De dupa gratii, Becali si-a dat acordul pentru transferul lui Vlad Chiriches in Anglia. Acum, tot el trebuie sa stabileasca ce se intampla cu banii care vin din aceasta afacere.
Iar decizia o va lua direct din celula.

Conducerea Stelei asteapta cu infrigurare hotararea pe care Becali o va lua. Banii raman in contul echipei sau merg in buzunarul patronului? Surse din cadrul penitenciarului spun ca zilele acestea Becali a fost vizitat foarte des de sefii echipei de fotbal. Pentru ca numarul vizitelor este limitat, comunicarea cu cei de la Steaua s-a facut si prin intermediul avocatilor.

De cand a ajuns Gigi la Jilava, fotbalul a devenit sportul preferat al detinutilor.
In fiecare zi este organizat cate un campionat pe terenul din interiorul penitenciarului.

Decizia pe care trebuie sa o ia Gigi Becali este una dificila. Steaua are nevoie de un buget anual de cel putin 10 milioane de euro. Daca echipa se califica in grupele Champion League, veniturile ar fi si mai mari: peste 20 de milioane de euro. Depinde insa daca echipa va mai face performanta, fara vedeta Chiriches.
Pentru Becali, cel mai imprtant e sa afle cat va sta dupa gratii. Saptamana viitoare, judecatorii vor stabili daca patronul Stelei ramane cu sporul de pedeapsa de 6 luni de inchisoare.



 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.