Gigi Becali, CONDAMNAT la 3 ani de inchisoare CU EXECUTARE! Vezi PRIMELE DECLARATII pe care le-a facut VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:19

UPDATE 19:00 - Gigi Becali a facut primele declaratii dupa ce a aflat decizia instantei, prin care a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare.

"Cum sa poti sa condamni un om, sa iti bati joc si sa destrami o familie in halul asta? O sa merg la familie si in seara asta imi fac bagajul si o sa ma prezint la arest", a spus patronul Stelei.

"Cel mai mare regret al meu este ca nu am ramas europarlamentar, pentru ca nu imi inchipuiam vreodata ca judecatorii o sa ia o asemenea decizie.

Un alt regret este ca trebuia sa stau eu acolo unde stateam si acum imi vedeam de treaba mea", a adaugat el.

Patronul Stelei a mai spus ca va face toate demersurile posibile pentru a-si recastiga libertatea.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/becali-23d4d5e65d00f92a2aca854d5bf04d1a.jpgFostul ministru Victor Babiuc si fostul sef al Statului Major General Dumitru Cioflina au primit cate doi ani de inchisoare, tot cu executare.

Gigi Becali a fost oprit de politisti, duminica noapte, pe Aeroportul "Henri Coanda", de unde voia sa plece din tara, si a fost dus la Parchetul ICCJ, fiind cercetat pentru inselaciune si abuz in
serviciu intr-un nou dosar.

Potrivit procurorilor, in perioada 1996-1999, in calitate de administrator al terenurilor domeniului proprietate publica a statului din zona Voluntari (fosta Ferma Rosia), MApN a efectuat doua schimburi de terenuri cu George Becali, suprafata totala cedata acestuia in urma celor doua schimburi fiind de 28,89 hectare de teren arabil intravilan, schimburi ce au avut drept consecinta prejudicierea statului român cu suma totala de 892.758 de dolari.


 

Taguri:

Urmărește-ne pe: Distribuie
Citește și: