Gigi Becali, cu Biblia la tribunal! Incearca sa scape de sanctiunile decise de conducerea penitenciarului

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:18

Gigi Becali incearca sa-si recastige dreptul la munca si la vizite, dupa ce penitenciarul Poarta Alba, unde este incarcerat, l-a sanctionat pe latifundiar pentru declaratiile pe care le-a dat presei in ziua libera primita drept recompensa.

Gigi Becali a cerut anularea sanctiunilor decise de conducerea penitenciarului. El a ajuns in aceasta dimineata la Judecatoria Medgidia, in duba inchisorii. Cand a iesit din masina, Becali avea gulerul cervical dar, in fata magistratilor l-a scos.

Omul de afaceri a spus ca n-a vrut sa fie privit cu mila. In schimb, acum, Becali a venit cu Biblia din care a citat cateva randuri. Printre altele, latifundiarul din Pipera le-a spus judecatorilor ca "Preotul n-a mai venit la mine de la Paste.

Nu mi-au mai dat voie la impartasanie, nici la biserica, nici la munca. Sunt tratat ca si cum as avea un regim de maxima siguranta. Nu am voie sa ma plimb, nu am voie sa stau decat in preajma a 4 oameni, intr-un spatiu inchis".

Finantatorul Stelei a mai spus ca "Ei vor ca eu sa fiu un sclav de lux. Cand mi-au dat drumul in permisia de o zi, m-au dus intr-o comuna, si mi-au dat drumul pe o straduta.
De ce nu mi-au dat drumul ca celorlalti detinuti?". Judecatorii urmeaza sa se pronunte asupra cererilor lui Becali.

Conducerea penitenciarului l-a sanctionat pe Gigi Becali pentru o interventie telefonica in cadrul unei emisiuni televizate si pentru comportamentul din perioada permisiunii din penitenciar, cand a dat mai multe interviuri presei. Lui Becali i-a fost suspendat dreptul de a mai primi pachete timp de o luna si nici nu mai are voie sa iasa la munca pana in luna septembrie.


Finantatorul echipei Steaua executa pedeapsa in regim deschis.
##VIDEO114814##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii