Gigi Becali, desculț într-o benzinărie! Imaginea care a devenit virală în mediul online

Author: Diana Ghita
Actualizat: 09 nov 2023, 14:11

Gigi Becali, desculț în benzinărie

Sursa: Captură Tik Tok; Facebook Gigi Becali

Gigi Becali este unul dintre cele mai grele nume din fotbalul românesc și una dintre cele mai celebre persoane publice din țara noastră.

Gigi Becali este un personaj foarte apreciat în rândul românilor, având o impresionantă comunitate de admiratori. Patronul FCSB apare în lumina reflectoarelor atât înainte și după meciurile de fotbal, cât și în alte conjuncturi.

Gigi Becali a fost surprins într-o ipostază inedită

Fiind foarte iubit de către oameni, afaceristul a fost imediat recunoscut de unul dintre fanii săi, care l-a rugat să facă o poză împreună.

Totul s-a întâmplat într-o benzinărie, unde „Latifundiarul din Pipera” a coborât rapid din mașină pentru a-i satisface dorința admiratorului.

Acesta din urmă, fiind foarte entuziasmat că și-a văzut idolul, a postat imediat fotografia în mediul online. Imaginea s-a viralizat foarte rapid, întrucât toată lumea a observat un detaliu inedit, și anume faptul că Gigi Becali era desculț, având doar șosete în picioare.

De asemenea, în imaginea care a făcut furori pe internet, se poate observa că acesta era îmbrăcat cu bine cunoscutul lui trening negru, cu cruce roșie, în valoare de 1.000

de euro.

În fundalul fotografiei postate pe Tik Tok de către fan apare și bolidul de lux al lui Becali, un Rolls-Royce Ghost Black Badage, care valorează în jur de 500.000 de euro.

Având o mare pasiune pentru bunurile de lux, acesta conduce diverse autoturisme scumpe, înainte de a fi văzut la volanul Rolls-Royce-ului, Becali a condus un impresionant Maybach.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Detalii neștiute despre tânărul care și-a incendiat mătușa. Ce spune Gigi Becali despre tatăl agresorului: ”Nu mai este la mine de zece ani ”

Ce avere are Gigi Becali

Afaceristului schimbă mașinile cu o mare lejeritate, având în vedere că acesta se află în fruntea topului celor mai bogați oameni din fotbalul românesc.

Pe lângă banii câștigați din fotbal, Gigi Becali încasează sume frumoase din afacerile imobiliare cu care se ocupă.

În total, acesta are o avere cuprinsă între 325 și 425 de milioane de euro, imediat după el clasându-se Dan Șucu și Nicolae Badea, cu 135-145 de milioane de euro, respectiv cu 87-93 de milioane de euro.

Potrivit sport.ro, cei mai bogați 10 oameni implicați în fotbalul românesc sunt:

  1. Gigi Becali 325-425 imobiliare, fotbal;
  2. Dan Șucu 135-145 mobilă, presă, fotbal;
  3. Nicolae Badea 87-93 IT, retail, fotbal;
  4. Vladimir Cohn 65-70 hârtie, fotbal, imobiliare;
  5. Cosmin Olărioiu 46-50 fotbal, HoReCa;
  6. Mircea Lucescu 34-38 fotbal, imobiliare;
  7. Gheorghe Hagi 29-35 fotbal, turism;
  8. George Țucudean 23-25 mobilă, spa, HoReCa;
  9. Valeriu Iftime 22-24 energie, IT, fotbal;
  10. Cristi Chivu 22-24 fotbal.

Citește și: „Am jucat cu Gigi Becali la aceeași masă” Leo de la Strehaia, dezvăluiri din viața trăită la casino