Gigi Becali, din nou in fata judecatorilor! Latifundiarul a fost audiat ca martor intr-un dosar rasunator de coruptie

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:12

"Juri sa spui adevarul?” La aceasta intrebare Gigi Becali s-ar fi poticnit, spune procurorul care il vrea din nou la inchisoare.

Audiat ca martor intr-un dosar rasunator de coruptie, Gigi Becali a fost vedeta pe holurile instantei. Este, insa, posibil ca spectacolul sa-l coste libertatea.

Zeci de camera de filmat, microfoane si reporteri fara numar. Totul pentru un singur personaj: Gigi Becali. Nu-i de mirare ca cei care care au avut treaba astazi pe la Curtea de Apel s-au uitat ca la urs. Au facut poze si l-au salutat pe Becali.

O plangere depusa impotriva omului de afaceri Puiu Popovici. Asta l-a adus pe Gigi Becali din nou in fata judecatorilor.
Iar procurorul a reactionat. Pentru ca Becali nu si-a sustinut declaratiile date acum cativa ani, cei de la DNA vor sa-l cerceteze pentru marturie mincionasa. Iar asta se pedepseste cu inchisoarea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Inainte

de a ajunge in aceasta situatie, Gigi Becali spune ca a trait o adevarata spaima. In presa s-a vehiculat informatia ca va fi adus la instanta cu politia.

Dupa doua ore petrecute in sala de judecata, atitudinea lui Becali s-a schimbat. A inceput sa vorbeasca in pilde.
Totusi, simtul umorului marca Gigi Becali a ramas in picioare, in ciuda amenintarilor procurorilor cu inchisoarea!