Gigi Becali e gata sa ajute Romania cu bani: "Depun 10 milioane de euro, ca sa ajut statul"

Autor: L.S.

Gigi Becali este pregatit sa ajute statul roman in ce priveste economia si ii invita pe guvernanti sa gaseasca solutii. Ce propunere are Becali

Gigi Becali se arata extrem de preocupat de situatia finaciara a Romaniei, in contextul epidemiei de coronavirus si ii indeamna pe guvernanti sa gaseasca solutii pentru a alimenta financiar economia tarii. Latifundiarul se arata dispus sa imprumute Romania cu o suma uriasa.

Dacă nu băgați bani în economie, 50 de miliarde, sunteți responsabili. Guvernanți, Orban, Iohannis, veți fi considerați drept criminali de neam, distrugători de țară! Trebuie luate măsuri pentru a se investi zeci de miliarde!

Eu, de exemplu, spun așa: să se emită titluri de stat cu dobândă 0. Fac o asociație a oamenilor de afaceri și depun 10 milioane de euro fără nicio dobândă, ca să ajut statul.

Vreau să împrumut țara mea! Dar nu prin băncile alea ale lor, ci prin banca de stat, CEC Bank. Eu nu-ți dau ție niciun ban, bancă! Și dacă dau, dau unei bănci din România”, a declarat Gigi Becali la Antena 3.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Coronavirus Romania- Rafila: "Nu stim cifra reala a numarului de cazuri. Probabil au fost de 10 ori mai multe"

Citeste si: Cresele si after-school-urile s-ar putea redeschide. Declaratiile ministrului Muncii

Citeste si: Hotelierii de pe litoralul romanesc pregatesc deschiderea sezonului. Cum va fi vacanta la mare anul acesta