Gigi Becali e un om schimbat, dupa ce a petrecut patru zile pe Muntele Athos in post si rugaciune. Uite cum s-a intors latifundiarul in tara

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:09

Joi, la intoarcerea in tara, George Becali nu a mai fost la fel de guraliv ca la iesirea din inchisoare.

Si daca ar fi facut juramantul tacerii, n-ar fi fost atat de incrancenat in hotararea sa. Dupa cele 4 zile petrecute in pelerinaj, pe Muntele Athos, Becali s-a intors in joi in tara la bordul unei curse de linie. Cu barba lasata sa creasca in voie, Gigi Becali si-a facut loc prin multimea calatorilor catre limuzina ce-l astepta in parcare.

N-a fost singur pe Muntele Sfant, ci insotit de prietenul sau de incredere Ionut Lutu.

Om de cuvant, Becali a vrut sa arate ca isi tine promisiunea si nu mai scoate doua vorbe catre jurnalisti. S-a asezat langa sofer si a plecat in tromba catre casa. Nu i-a luat mai mult de o jumatate de ora sa intre pe poarta resedintei din Pipera.

S-au dus vremurile in care Gigi Becali se urca in avion privat si decola spre Muntele Athos. Anul acesta, latifundiarul din Pipera s-a urcat intr-o cursa de linie si a luat calea mantuirii.

Nu-i usor sa bati atata cale cu piciorul, dar Gigi Becali stie si cand sa urce sustinut, si cand sa faca pauze.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

##VIDEO135981##

Atat de mare i-a fost credinta incat penita i-a zburat pe hartie. Prima carte scrisa de Gigi Becali nu a fost alta decat „Muntele Athos, patria ortodoxiei”.

S-a inchinat pe la icoane, a simtit credinta de pe Athos, a primit Sfanta Impartasanie, dar  pe Gigi Becali nu l-a parasit faima nici printre cinstitele fete bisericesti.